O kadar nakiti yanında taşımak sıkıntı olmaz mı? Ev alırken bile noterde Ibana gönderiyorsun:) ödeme yaparken onların hesabına iletemez misin?
Bütçen 300 liraysa önereceğim bildigim otel yok, ama olumsuz yorumlar sayıca çoksa canını sıkmasın ya, çünkü
1) insan olumlu deneyimden sonra yorum atmaya useniyor,ama olumsuz bir şey olunca yorum yazma motivasyonunu kendinde buluyor (ben otel/kamping yorumu okumayı çok severim. Gördüğüm her nazik davranışta ben de yorum yazıcam diyorum ama unutup gidiyorum)
2) bazen bazı sansslizliklar - mesela ısınmayan petek, çalışmayan klima, akmayan su falan şanssız kişileri bulabiliyor. Başına böyle bir şey gelecekse zaten en güzel otelde de gelir, yine uğraşır durursun. Biraz da şans işi
3) bazı insanlar fiyat/performans değerlendirmesinden bihaberler. Piyasanın altında yerlerde kalıp Hilton konforu bekleyip eleştiriyorlar:) oysa yani o bütçeye göre o otel nasıl, onu değerlendirmek lazım.
O yüzden ben yorumların gerçeği yansıttığını çok düşünmüyorum.
Bugüne kadar neredeyse hep 'bir tık daha' ucuz otellerde konakladim, (Ankara'nın ulusunda, pavyon sokağında kerhaneden bozma yerde kaldığım geceyi saymazsak) hiç kötü deneyimim olmadi.
Yorumların çoğu berbat demiyorsa çok da takılma bence