merhabalar canım bende senin gibi yaklasık bir ay önce falan doktor arayısındaydım avrupa yakasında oturuyorum eşimin işi dolayısıyla buradayız hiçbir doktor hakkında bilgim yoktu ve hamileydim acilen bulmam gerekiyordu... Ayşe dumanın cok ilgisiz oldugunu okudum bikaç özelde bayan doktorlara gittim eşimin ısrarı yüzünden erkek doktor olmaz dedigi için ama inan hiç memnun kalamadım erkek doktorlara karsı bi önyargı war ama ne yazıkki bu dogru degil bayanlardan daha nazik duyarlı ve kibar oluyorlar ve bunu sonunda eşimde anladı erkek doktora izin verdi esenler hayat hastahanesinde fahri inan beyi birkaç arkadasın tavsiyesi üzerine bulduk denemeye karar verdik ilk odasına girdim aldıgım elektrikle iyikide gelmişim dedim sıcak güleryüzlü ve iletişimi son derece üst seviyelerde... tecrübesinede hayran kaldım bebişimiz bizi coktan bırakmısta haberimiz yokmuş hiçbir doktor bana söylemişti fahri bey eski ultrason kagıtlarından bakarak bana direk söyledi muayene bile etmeden ve kürtaj oldum kendisinekontrole gidemedim vaktimin dolmasını bekliyorum şimdilik çok ama çok memnun kaldım diyebilirim eşimde artık bundan sonra fahri beye gideriz diyor ve gidicmde cok yogun oluyor ama olsun bekleemekten birşey gelmez... biraz uzun oldu ama umarım okursun iyice araştırıp öyle doktora gitmeni tavsiye ederim smear testindende hiç korkma 3 dklık bir işlem geçmiş olsun
selam canımkadıköy biraz uzak kalıyor sürekli gidebileceğim doktor arıyorum canım yine de sağolasın, avrupa yakasındayım. nadide korkut u öneren varmı acaba, iyi bir jinekologmuş ama muayene esnasında hassas davranıyormu, anlayışlı biri mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?