• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul avrupa yakasında jinekolojik muayene önerisi istiyorum

eda29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
187
1
46
İstanbul
merhabalar. birkaç ay önce vajinismusu aştım ve şuan hala çok rahat değilim, neyse artık zarzor da olsa jel kullanarak ilişki oluyor. evlendiğim günden beri ne olur ne olmaz hamile kalmayım diye doğum kontrol hapı kullanıyorum birkaç yıldır. ilk defa jinekolojik muayene ve smear testi yaptıracağım, ama çok korkuyorum, nasıl yaptıracağımı bilmiyorum. ilişki bile zor oluyor, o alet nasıl girecek. beni anlayışla karşılayan, rahatlatan, muayeneyi hassasça yapan bir jinekolog önermenizi istiyorum. istanbul avrupa yakasında özel hastane ve bayan doktor önerisi rica ediyorum. bir de uzun süre doğum kontrol hapı kullanmanın zararları varmı, bebek sahibi olmak istediyip hapı bıraktığımda çocuk olmasını geciktirir veya önlermi acaba?

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun.senin durumundaki için nasıl olur bilmiyorum ama normalde aletin girişi çok kolay.öyle gözünde büyütme.bu arada doğum kontrol hapları çok sağlıklı değil.tabiki yumurtalıklar tembelleşiyor zamanla ve çocuk da buna bağlı olarak kullanmayı bıraktığın halde hemen olmuyor .Allah kolaylık versin

teşekkürler. hem vajinismustan anlayan ve geçmişinde bu sıkıntı olan hastalara anlayışlı davranmasını bilen bir jinekolog arıyorum.

bayanlar bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın, pazartesi doktora gidicem ve randevu almam gerekiyor

canım kadıköye gelebilirsen göztepe eğitim ve araştırma hastanaesi polikliniği var
ben de orda ilk muayenemi oldum,dr bayandı ve çok anlayışlı,bi hanımdı,benden sonra bi arkadaşımada önerdim oda gitti onada aynı alakayı göstermiş,,,

kadıköy biraz uzak kalıyor sürekli gidebileceğim doktor arıyorum canım yine de sağolasın, avrupa yakasındayım. nadide korkut u öneren varmı acaba, iyi bir jinekologmuş ama muayene esnasında hassas davranıyormu, anlayışlı biri mi acaba

bir de ayşe duman varmış türkiye hastanesinde, hassas davranıyor rahatlatıyor diyorlar ama bilginiz varmı

merhabalar canım bende senin gibi yaklasık bir ay önce falan doktor arayısındaydım avrupa yakasında oturuyorum eşimin işi dolayısıyla buradayız hiçbir doktor hakkında bilgim yoktu ve hamileydim acilen bulmam gerekiyordu... Ayşe dumanın cok ilgisiz oldugunu okudum bikaç özelde bayan doktorlara gittim eşimin ısrarı yüzünden erkek doktor olmaz dedigi için ama inan hiç memnun kalamadım erkek doktorlara karsı bi önyargı war ama ne yazıkki bu dogru degil bayanlardan daha nazik duyarlı ve kibar oluyorlar ve bunu sonunda eşimde anladı erkek doktora izin verdi esenler hayat hastahanesinde fahri inan beyi birkaç arkadasın tavsiyesi üzerine bulduk denemeye karar verdik ilk odasına girdim aldıgım elektrikle iyikide gelmişim dedim sıcak güleryüzlü ve iletişimi son derece üst seviyelerde... tecrübesinede hayran kaldım bebişimiz bizi coktan bırakmısta haberimiz yokmuş hiçbir doktor bana söylemişti fahri bey eski ultrason kagıtlarından bakarak bana direk söyledi muayene bile etmeden ve kürtaj oldum kendisine :( kontrole gidemedim vaktimin dolmasını bekliyorum şimdilik çok ama çok memnun kaldım diyebilirim eşimde artık bundan sonra fahri beye gideriz diyor ve gidicmde cok yogun oluyor ama olsun bekleemekten birşey gelmez... biraz uzun oldu ama umarım okursun iyice araştırıp öyle doktora gitmeni tavsiye ederim smear testindende hiç korkma 3 dklık bir işlem geçmiş olsun :16: :16: :16:

merhabalar canım bende senin gibi yaklasık bir ay önce falan doktor arayısındaydım avrupa yakasında oturuyorum eşimin işi dolayısıyla buradayız hiçbir doktor hakkında bilgim yoktu ve hamileydim acilen bulmam gerekiyordu... Ayşe dumanın cok ilgisiz oldugunu okudum bikaç özelde bayan doktorlara gittim eşimin ısrarı yüzünden erkek doktor olmaz dedigi için ama inan hiç memnun kalamadım erkek doktorlara karsı bi önyargı war ama ne yazıkki bu dogru degil bayanlardan daha nazik duyarlı ve kibar oluyorlar ve bunu sonunda eşimde anladı erkek doktora izin verdi esenler hayat hastahanesinde fahri inan beyi birkaç arkadasın tavsiyesi üzerine bulduk denemeye karar verdik ilk odasına girdim aldıgım elektrikle iyikide gelmişim dedim sıcak güleryüzlü ve iletişimi son derece üst seviyelerde... tecrübesinede hayran kaldım bebişimiz bizi coktan bırakmısta haberimiz yokmuş hiçbir doktor bana söylemişti fahri bey eski ultrason kagıtlarından bakarak bana direk söyledi muayene bile etmeden ve kürtaj oldum kendisine :( kontrole gidemedim vaktimin dolmasını bekliyorum şimdilik çok ama çok memnun kaldım diyebilirim eşimde artık bundan sonra fahri beye gideriz diyor ve gidicmde cok yogun oluyor ama olsun bekleemekten birşey gelmez... biraz uzun oldu ama umarım okursun iyice araştırıp öyle doktora gitmeni tavsiye ederim smear testindende hiç korkma 3 dklık bir işlem geçmiş olsun :16: :16: :16:

teşekkürler. ayşe duman hakkında muayenede rahatlatıyor dediler, oyüzden sordum. erkek doktora eşim asla olmaz diyor, ben de rahat edemem. oyüzden bayan doktor arıyorum.

kadıköy biraz uzak kalıyor sürekli gidebileceğim doktor arıyorum canım yine de sağolasın, avrupa yakasındayım. nadide korkut u öneren varmı acaba, iyi bir jinekologmuş ama muayene esnasında hassas davranıyormu, anlayışlı biri mi acaba
selam canım
bende medikalparka nadide hanıma gidiyorum..
yeni gitmeye başladım ilk muayenede açıkçası biraz çekindim..
kendisi ilk biraz soğuk gibi geliyor..
ama muayeneye başladı ve ne kadar bilgili olduğunu anladımm..
ultrasonda gördüğü herşeyi tık tık açıklıyor..
ayrıca çok ama çok nazik.. ve 3 muayeneye gittiğimde koridorda karşılaştık ve selam verdi.. düşün yeni hastalarını bile hemen tanıyor....
ben çok memnunum... ama tek sorun 12. haftaya kadar muayenelerini hep alttan bakıyor.:))))
eğer giderde memnun kalırsan yada hoşlanmazsan bana özelden mesaj at olurmu..

muayene olmaktan korkuyorum, anlayışlı davranırmı acaba, soğuksa bide terslemesin beni muayene olamıyorum diye

bende avrupa yakasında oturuyorum.seinn gibi doktor arayışındayım.bitane buldum bakalım salı günü gideceğim bayan bi doktor.eğer o zamana kadar beklersen yorumlarımı söylerim.özel avrupa şafak hastanesi gaziosmanpaşada inci öz doktorun adı istersen internetten bi araştır.

arkadaşım doktora gittin mi gitmedin mi bilemiyorum.konuya yazmadın.ben memnun kaldım inci hanımdan kibar,anlayışlı,güler yüzlü tavsiye ederim...hoşçakalın

regl dönemim girdiği için doktora henüz gitmedim, forumu hala takip ediyorum. rojda, inci hanım nasıl davrandı

Son düzenleme:
canım ben çok memnun kaldım.doktor arayışlarıma son verdim artık ben bebek tedavisi için gidiyorum.eli çok hafif :) bi dene derim.ssk ile anlaşmalı 47 tl ücreti

Back