İnşallah rahatlikla alırsın canım bebisi kucağına , kalan günlerin sorunsuz geçer Docente gitmen iyi olmuş fiyat olarak yine iyi bence normal doktorların nerdeyse o kadar ücreti. Bende bezmialem de İkbal hanim var ona gittim, fena değil aslında ama bezmialem doğumları nasil onu bilmediğim için karar veremedim. Çünkü sancı odasında cok fazla kişi olduğunu ve içeri aileden kimsenin alinmadigini duydum, öyle tek kalmak istemediğim için ne yapsam bilemedim. Bize de yakın aslında. Birde dogum uygundur bence orda Araştırıyorum bende daha.Merhaba canim..
Bende bayrampasadayim .. kolan hastanesi de dahil bur cok hastane gezdim ama cok sukur sonunda bezmialem doc.dr mehmet serdar beyi buldum Allah razi olsun cok ilgili cok vijdanli jastane zaten tecrube deneyim vs on numara...
Dogumada giriyor muayine 100 tl dogumuda nasipse ayni dr ile yapacagim insallah ama ucretini sormadim bile ..
Benim gebeligimde cok sorunlu riskli kanamali kayipli 7 sene lik bi bekleyis sonrasi cevapsiz tedaviler vs vs ... mutlaka bi dene canim dr u
Allah yar ve yardimcimiz olsun insallah .. hayirlisi ile bebeklerimize sag saglim kavusmayi nasip eylesin Allah ..
İnşallah hepimiz güzel insanlarla karşılasırız , seninde ilkmis, insallah güzelce, saglikla sorunsuz gelir bebiklerimiz