- 8 Nisan 2018
- 4
- 1
- 1
- 35
Hangi doktoru önerirsiniz pekiREYAP HASTANESİ KONTROL 80 TL KONTROL DOĞUMLAR DA DEĞİŞİYOR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi doktoru önerirsiniz pekiREYAP HASTANESİ KONTROL 80 TL KONTROL DOĞUMLAR DA DEĞİŞİYOR
Tesekkurlerkız kardeşim oraya gitti çok temiz hastane doktor adı bilmiyorum erkekti onu biliyorum ama şimdi taşındığı için büyükçekmecede özel doktora gidiyor ilk bebeğinde de gitmişti muhammed mahçup çok tecrübeli bir doktor hatta ben de gitmeyi düşünüyorum
Merhaba. Ben Murat beye gidiyorum. Gayet memnun kaldim ablamin da doktoruydu. Herseyle ince incs ilgileniyor tavsiye edermdün de kuaförüm Kolan Murat beyi tavsiye etti çok ilgilendiğini kendisi 5 aylıkken ona başladığını çok sorunları olduğunu Murat beyin sorunları çözmek için çok uğraştığını söyledi teşekkürler
Arkadaşlar Merhaba,
Az önce bir çok konu okudum ancak sadece 2 hastane için bilgi sahibi olabildim. Gaziosmanpaşa Avrasya ve MEdipol Üniversite hastanesi Bağcılar.
4aylık hamileyim şimdilik çok şükür bir sorunumuz yok şuan Gaziosmanpaşa Yeniyüzyıl hastanesi Aylin Hanıma gidiyorum ve çokda memnunum. Oldukça ilgili alakalı ilk 3ayım oldukça zor geçmesine rağmen anlayışlı ve sakin bir şekikde yaklaştı bana. Ancak hastane i na nıl maz pahalı. O ilk aylarda istenen kan testlerinin hepsi için 860 tl sgk indirimli tutar istemişlerdi. gecelik kalma da yine aynı tutardı.
Doğum ücretleri diğer hastanelere göre pahalı hazır hamileliğimin çok ilerisinde değilken farklı bir hastane elbette doktor önerisi almak istiyorum sizlerden Allah izin verirse normal doğum istiyorum ve sonuna kadar normal doğum tercih eden bir doktor tercih etmek istiyorum.
Lütfen hem bana hem bu konuda bilgi bekleyen arkadaşlara yardımcı olmak açısından görüp geçmeyelim bilgilerimizi paylaşalım.
Ben Kağıthanede oturuyorum
Teşekkür ederim şimdiden
BEN ÇAPA MEDİLİFE HASTANESİNE KARAR VERDİM İLK KIZIMDA ORAYA GİDİYORDUM SONRA DOKTOR BİR ARA KİLO ALDIN DİKKAT ET DEMİŞTİ BİRKAÇ KİŞİYİ DAHA UYARMIŞ BEN DE HAMİLELİK DUYGUSALLIĞI KIZIP BIRAKMIŞTIM SONRA LALE GÖL DİYE BİR DOKTORA GİTTİM ŞUAN O MASLAKTA BİR YERDE UZAK DİYE ARAMADIM MEDİLİFE'DA ÇOK DOĞUM YAPAN VAR ÇEVREMDE VE HASTANE HERKESE YAKIN ZİYARET EDEN DE ÇOK OLSUN İSTİYORUM :) VE GİDENLER PEK MEMNUNCanım merhaba, ben de kağıthane de oturuyorum ve şu an sırf doktorumdan çok memnunum diye kağıthane devlet hastanesinde görevli Nilay karakuş vardar a gidiyorum ama kendisi doğuma girmiyormuş ne yazık ki. Ben de yoğun bakım ünitesi olan ve kesinlikle normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum kendime. Sen nereye karar verdin?
İlk hamileliğim, İstanbul da yeniyim ve çok bilgisizim bu özel hastane fiyat konusunda
GÜLTEPEDE AVİCENNA DA BİR ARKADAŞIM DOĞUM YAPTI SEZARYENDİ HEM DE MEMNUNDU ORAYI DENEYEBİLİRSİNCanım merhaba, ben de kağıthane de oturuyorum ve şu an sırf doktorumdan çok memnunum diye kağıthane devlet hastanesinde görevli Nilay karakuş vardar a gidiyorum ama kendisi doğuma girmiyormuş ne yazık ki. Ben de yoğun bakım ünitesi olan ve kesinlikle normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum kendime. Sen nereye karar verdin?
İlk hamileliğim, İstanbul da yeniyim ve çok bilgisizim bu özel hastane fiyat konusunda
Mesajın için çok teşekkür ederim canım, ama özellikle normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum, yoksa genel olarak özel hastanelerin durumu meçhul :/GÜLTEPEDE AVİCENNA DA BİR ARKADAŞIM DOĞUM YAPTI SEZARYENDİ HEM DE MEMNUNDU ORAYI DENEYEBİLİRSİN
BEN ÇAPA MEDİLİFE HASTANESİNE KARAR VERDİM İLK KIZIMDA ORAYA GİDİYORDUM SONRA DOKTOR BİR ARA KİLO ALDIN DİKKAT ET DEMİŞTİ BİRKAÇ KİŞİYİ DAHA UYARMIŞ BEN DE HAMİLELİK DUYGUSALLIĞI KIZIP BIRAKMIŞTIM SONRA LALE GÖL DİYE BİR DOKTORA GİTTİM ŞUAN O MASLAKTA BİR YERDE UZAK DİYE ARAMADIM MEDİLİFE'DA ÇOK DOĞUM YAPAN VAR ÇEVREMDE VE HASTANE HERKESE YAKIN ZİYARET EDEN DE ÇOK OLSUN İSTİYORUM :) VE GİDENLER PEK MEMNUN
Merhaba,Ben geçen eylul dogum yaptım ve öncesinde çok doktor ve hastane aradım. Reyap hastanesi mehmet alicik ı tavsiye ederim. Doğumum normal dogum oldu. Hastaneden,ebeden,hemşirelerden ve özellikle doktorumdan çok memnun kaldım. Fiyatları da beylikduzu esenyurt civarındaki hastanelere göre uygun. (Geçen sene normal dogum 1750 tlydi)Lütfen banada yardimci olun.Istanbul esenyurt civarında onerebileceginiz hastane ve doktor var mı
orda Fahriye hanım var herkes pek memnun kime sorsam ben de bayram sonrası gideceğim benim ilki sezaryendi yine öyle muhtemelen normal daha uygundur 2 bin tl sezaryten dedilerDoktorunun ismi nedir peki? İlk doğumunu nasıl yapmıştın? Bir de doğum fiyatları ne kadar Medilife hastanesinde?
Ben Medilife de kontrole gittim Fahriye hanim, konuşmadığım halde streslisin diye beni tersleyip durdu, eşimle neye ugradigmzi şaşırdık, doğum ücreti 950 Tlymis , devlet hastahanesine donmuş benim anladığımorda Fahriye hanım var herkes pek memnun kime sorsam ben de bayram sonrası gideceğim benim ilki sezaryendi yine öyle muhtemelen normal daha uygundur 2 bin tl sezaryten dediler
Doktorunuuzu bulmaniz iyi olmuş, darısı başıma inşallah :) Fiyatları uygunmuş, çok uçuk fiyatlar veriyorlar ve tam icime sinenbir yer bulamadım henüz bende. Şimdi sizin dediğiniz doktora baktkmda Küçükköy Avrasya da dimi doktorunuzBende Hastane ve doktorumu değiştirdim 2 ay önce Çağrı Meriç Ağır'a gittim gayet ilgili bir şekilde bilgiler verdi.
2 gün öncede doğum için fiyat bilgisi aldık normal doğum 1500 TL sezeryan 2000 TL mesai saati dısında doktor gelince benim gittiğim doktor için 400 TL hastane odası süslemesi için size bir şey sunmuyor ama masa temin edebiliriz dendi bana. Hastane fotografcısı varmış ancak fiyat için görüşülmesi gerekiliyormuş biz görüşmedik bi tanıdıgımız yapabilir çünkü Birde normal doğumda 1 sezeryanda 2 gün ücrete dahil. Suit oda istenirse +250 TL