İstanbul Avrupa yakası kadın doğum doktoru önerileri

benım tedavı aşamamda hamılelık surecımde şişli memorialde gectı.çok çok memnunum..bebegımın erken dogucagnı hangı tarıhlerde dogabılecegıne varana kadar herseyı bıldıler soyledıklerı gbıde soyledıklerı tarıhte erken doğum yatım.yıne onların aldıkları önlemlerle kızım kuvöze ıle gırmedı..
dr nur dokuzeylul ve cıhangır yılanlıoglu:KK16:

Merhaba

Ben 14 haftalık hamileyim,hamileliğim başladığı günden 14.haftaya gelene kadar doktorlar açısından sıkıntı yaşadık. Bebeğimi ilk öğrendiğim günden bugüne 5tane doktor değiştirdik ama hiçbiri tam olarak içime sinmiyor. Kanamam oldu ancak neden olduğunu bile açıklamıyorlar raporu yazıp yolluyolar kanamadan sonra kahverengi akıntıların devam etmesinin sebebini soruyorum kanama olsa daha mı iyi olur diye bi cevap alıyorum doktordan. Ve gittiğim doktorlar istanbulda ünlü ve hakkında çok güzel şeyler yazılan doktorlar olması dahada korkutuyor internette yazılan herşeye güvenmemeli sağlıyor. Son doktorumu çok beğendim ancak kendisinin sezeryan konusunda ısrarcı olduğu ve normal doğumda bizzat kendi hastasından duyduğum, çocuğunun doğum sırasında doktorun sert çekmesinden dolayı boyun liflerinin kopması ve senelerce bebeğin fizik tedavi görmesi sakatlıkla karşı karşıya kalması tehlikesi yaşaması beni korkuttu. Belki ilk defa böyle bişey yaşanmıştır ve bu her doktorun başına gelebilir ama yinede beni korkutmaya yetti. Bu konuda artık çok mutsuz hissediyorum kendimi ve yardımlarınızı bekliyorum

Avrupa yakasında oturuyorum ve daha önce gidip memnun kaldığınız doktorların isimlerini bekliyorum tavsiyeleriniz benim için önemli. Şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba,
19 haziranda doğum yaptım ve ben de hamile kaldığımda çok araştırdım internetten kime gitmeliyim diye. Daha önce çok doktor değiştirdim memnun kalmadığım için ve çok tedirgindim. Medicana beylikdüzü hastanesinde Op.Dr.Ali Metin Celep ile tanışana kadar. Doğumdan önceki son iki haftam çok zor geçti. Ödem ve tansiyon sorunum oldu. Sürekli irtibat halinde olduk ve zor zamanları atlatmamda çok yardımcı oldu. Doğum sonrası da tansiyon sorunumu iç hastalıkları doktorumdan takip etmiş. Biraz zor buldum ama bir daha doktorumu değiştireceğimi sanmıyorum. Çok ilgili ve her konuda beni de bilgilendiren bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

X