Merhaba, ben de bu hastaneyi araştırıyordum fakat çok fazla yorum bulamadım nette, ekseriyetle olumlu yorumlar var ama olumsuz birkaç yorum nedeniyle halihazırdaki doktorumu değiştirmek istemedim. Bana yakın da sayılır, fiyatları da bazı sgklı özellere göre uygun. Siz de gidince yorumlarınızı yazar mısınız?
Yanlış hatırlamıyorsam aynı zamanda FSM ye de gitmişsiniz, ben de testlerim için oraya gidiyorum, hatta yarın gidip şeker yüklemesi yaptıracağım, umarım doktora yazdırabilirim.
Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi...
Aminnn...Evet FSM Ayhan Çelik'e gittim aslında gitmeye de devam edeceğim ama oradaki ultrasan mak. eski model olduğundan kalp atışı duyulmuyor sdce ekrandan görünüyor. Ben bir de eşimle birlikte duymak istiyorum o yüzden özel bir yere bir kerelik gitmek istedim. Ayhan bey'den memnunum hep sbh ilk rndevuyu alıyorum daha bir kere bile bekletmedi hatta 10 dk. önceden çaığırıyor. Kasmıyor rahat insan , temiz yüzlü, iyi birisi ne sorarsam cevap veriyor sağolsun. O yüzden değiştirmeyi şimdilik düşünmüyorum.Tabiki Kozyatağına gittikten sonra yorumumu yazarım doktor ve hastane ile ilgili..