İstanbul Anadolu yakası kadın doğum doktoru önerisi ?

Merhaba, ben de bu hastaneyi araştırıyordum fakat çok fazla yorum bulamadım nette, ekseriyetle olumlu yorumlar var ama olumsuz birkaç yorum nedeniyle halihazırdaki doktorumu değiştirmek istemedim. Bana yakın da sayılır, fiyatları da bazı sgklı özellere göre uygun. Siz de gidince yorumlarınızı yazar mısınız?

Yanlış hatırlamıyorsam aynı zamanda FSM ye de gitmişsiniz, ben de testlerim için oraya gidiyorum, hatta yarın gidip şeker yüklemesi yaptıracağım, umarım doktora yazdırabilirim.

Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi...

Aminnn...Evet FSM Ayhan Çelik'e gittim aslında gitmeye de devam edeceğim ama oradaki ultrasan mak. eski model olduğundan kalp atışı duyulmuyor sdce ekrandan görünüyor. Ben bir de eşimle birlikte duymak istiyorum o yüzden özel bir yere bir kerelik gitmek istedim. Ayhan bey'den memnunum hep sbh ilk rndevuyu alıyorum daha bir kere bile bekletmedi hatta 10 dk. önceden çaığırıyor. Kasmıyor rahat insan , temiz yüzlü, iyi birisi ne sorarsam cevap veriyor sağolsun. O yüzden değiştirmeyi şimdilik düşünmüyorum.Tabiki Kozyatağına gittikten sonra yorumumu yazarım doktor ve hastane ile ilgili..

klaram; Cumartesi günü gittim Kozyatağı Central'a Mehmet Reşit Asoğlu'na. Hastane ilk giriş çok güzel, ferah cumartesi olmasına rağmen bir kalabalık yok. (umraniyede ki hastaneler tıklım tıklım oluyor).Hiç beklemedim sayılır hemen aldı doktor. Doktor genç, kibar , girer girmez aldı bütün kayıtlarımı kilomdan , sat tarihine kadar. İkili testi sordu Z.kamilde yaptıracağımı söyledim dedi iyi olur hani ısrarla burda yaptır filan demedi. Her sorduğuma cevap verdi nazikçe . Oturdu dinledi beni de eşimi de, Bebeğimin kalp atışlarını dinletti hatta yeterli mi daha duymak istermisiniz diye sordu:) Sakince cevapladı herşeyi başından atmadı hatta başka sorunuz var mı diye kendisi sordu. Ben ilk muayenede çok memnun kaldım. İkili testi yaptırınca doktorunuza (söyledim FSM ye gittiğimi ) karar verirseniz bana getirin ona göre devam edelim dedi mutlu şekilde ayrıldık hastaneden.

Günaydın ZOE,
Sağol verdiğin bilgiler için.
Umarım ikili test sonucun da güzel çıkar.
Allahım kolay hamilelikler ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah, hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı.

Ben de selimiye via hospital dan Serpil Özeni tavsiye edebilirm. Kendisi hastanenin başhekimi aynı zamanda.. 30yıllık hekim çok tecrübeli naif bi insan konuşurken insanı rahatlatıyor herşeyi en ince ayrıntısına kadar açıklıyor hiç aceleye getirmiyor. Hangi testi ne için istediğini neler olabileciğini nasıl bir yol izleyeceğimizi tek tek anlatıyor.. Ben muayne sırasında gerilen bir insanım ama dikkatini dağıtarak sohbet konsuu açarak insanı öyle bi rahatlatıyorki muayne olduğunu anlamıyorsun neredeyse.. Ben hamilelik öncesi gidiyorum şuan gerekli testler vs için hamile kalırsam tabiki onla devam edeceğim en önemli yanıda normal doğum taraftarı bir doktor olması ve hastanenin tüm personelinin kadın olmasıda cabası doğumun gece olsa erkek dr nöbetteyse ona mı yaptırıcam doğumu stresim kalmadı benim :))

Arkadaşlar anadolu yakasında bildiğiniz bizzat çok memnun kaldığınız güvenilir bir kadın doğum doktoru tavsiye eder misiniz?:emir_bebek:

Merhaba, VİA Hospital Selimiye gazete ve medyadan hastanenin açılışını öğrendim ve hastaneye gittim. Dr. Serpil Özen süper, harika bir doktor..çok memnun kaldım tavsiye ederim..Güvenim sonsuz ona, narin güleryüzlü empati kuran harika bir doktor.Ayrıca hastane çalışanları da güleryüzlü, ilgili ve tertemiz bir hastane.Doğumumu da orada yapacağım..Odalar da tertemiz ve çok güzel deniz manzaralı odalarıda var.

Çok huzurlu ve güvenli bir şekilde hastaneden ayrıldım..

merhabalar doğumuma 15 gün gibi bir süre kaldı doktor medet yılmaz da epidural anestezi ile normal doğum yapan var mı????

bende sinem hnm gitmek istiyorum yunus emre ye gidiyordum ama hiç memnun kalmadım 2 ay gittim ama hamilelik yok daha iyice tedirgin oldum klomen kullanmış bazı yazılar okudum şimdi göztepede bir dr var temel can ona gittim acaba özel para almak için mi git gel dedi diye göztepedeki dr bişeyin yok dedi adet görünce gel klomene başlayacağız dedi sadece yumurtalar istenilen seviyeye gelmiyor ve çatlamıyormuş. çok tedirginim iyice stres yaptım

benim doktorum sinem hanımdı. inanılmaz memnundum. epidüral sezaryen yaptık ve hiçbir sıkıntım yok. çok ayrıntılı ve detaylı inceliyor. hiçbirşeyi atlamamaya çalışıyor. detaycı bir kadın. bu yüzden ona rahatlıkla güvenebiliyorsun. ben kesinlikle tavsiye ederim.

KOŞUYOLU MEDİPOL BAHAR ÇAKMAK DR.UM HENÜZ 2 AYLIK GEBEYİM VE HENUZ BİR KERE KİLOMU,Tansiyonumu ölçtüğüne şahit olamadım şöyle bir durumda var ilk gebeliğim oldugundan ,kahverengi lekeler gelmeye başaladıgında aradıgımda çabuk söylermisiniz pek müsait gibi değilim gibi bir cümlesine de şahit olup şaşkın bir vaiyette şikayetimi anlattım,değiştirmeyi düşünüyorum ve seval pata ya da sinem hanım hakkında olumlu görüşler almaktayım,Bahar Hanımla ilgili değerlendimeyi sizlerle karşılaştırmak istedim,

çok sevgiler:49:

Bu ikinci hamileliğim ve bu hamileliğimde iki doktor değiştirdikten sonra ancak 3.'den memnun kaldım ve kısmetse 27'sinde kızımızı bu doktorumuzun elinden kucağıma alacağım.
İlk doğumum sezeryanla olduğu için bunda da sezeryan olmam gerekiyordu, halbuki doktorum kesinlikle normal doğuma yönlendiren bir doktor. (Sezeryanı ilkinde de kendim istemiştim. Acı eğişiği çok düşük biriyim. :))

Ataşehir Şifa Hastanesi'nden Emel Balkan'dan bahsediyorum. Şifa Hastaneleri'ne doğum söz konusu olduğunda sonuna kadar güvenirim. Kadıköy Şifa'yı özellikle istemedim, ne yazık ki orada park yeri sorunu var. Dolayısıyla Ataşehir Şifa'dan bir doktor seçmem gerekiyordu, doktor kapılarını tek tek dolaşıp resimlerine ve isimlerine baktım ve önsezilerime dayanarak Emel Balkan'ı seçtim. İyi ki de seçmişim. Oldukça sakin ve profesyonel bir doktor. Sizi apar topar muayene edip sonraki hastaya geçmek için çabalayan doktorlardan değil. Tüm sorunları, olasılıkları detaylarıyla anlatan, aydınlatan, hem korku duymamanızı hem de eğer bir sorununuz varsa rehavete kapılmamanızı sağlayacak dengede açıklamalar yapan bir doktor.
Bazı doktorlar (belki de çoğu) mesleğini yapmaya başladıktan sonra kendilerini geliştirecek araştırmaları, kitapları okumaya vakit ayırmazlar, ebe misali her zaman bildikleri sistemde mesleklerini icra ederler. Emel Hanım'ın hâlâ gelişmeleri takip ettiğini, birkaç konuşmamaızdan anlama şansım oldu. Örneğin bir önceki doktorum testlerimde çıkan dengesiz bir değerin niye böyle olduğunu sorduğumda, "Allah Allah, bu niye böyle çıkmış acaba?" diye bana soruyla karşılık vermişti. Bu doktorum daha ilk görüşmemizde o tahlil sonucuyla ilgili konuşmaya başladı ve "Bu haftalarda çıkan böyle bir sonucun, ileride şuna sebep olması ihtimali çok kuvvetli," diyerek, hem o kunu hakkında beni aydınlattı, hem de o sorunu kontrol altına almamızı sağladı.

Sonuçta Şifa Hastanesi'ni de Emel Balkan'ı da sonuna kadar öneririm.
Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim...

Arkadaşlar anadolu yakasında bildiğiniz bizzat çok memnun kaldığınız güvenilir bir kadın doğum doktoru tavsiye eder misiniz?:KK46:
Op.dr.hüseyin kösoğlu gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Çok memnun kalıcagınızı düşünüyorum. Annemin sezeryan dogumunda ve problemli olan bir dogumunda yardimci oldu. Benim yıllardir çektigim ve bir turlu bulanamayan hastalagimin cevabanı bulan tek doktor. Güvenle gidebilirsiniz.

Op.dr.hüseyin kösoğlu gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Çok memnun kalıcagınızı düşünüyorum. Annemin sezeryan dogumunda ve problemli olan bir dogumunda yardimci oldu. Benim yıllardir çektigim ve bir turlu bulanamayan hastalagimin cevabanı bulan tek doktor. Güvenle gidebilirsiniz.
Nerde bu doktor hangi hastane acaba

Benim pko hastalığım var tedavisinise iyi yapan ilgilenen doktor varmı bayan olan ve devlet Hastahanesi olabilir

arkadaşlar merhaba, hamileliğimi ilk academic hospital'da uz. doktor ertan özer'den öğrendim. Kendisine 2 hafa muayene için gittim. Çok da memnun kaldım. Hastalarına zaman ayıran ve her şei açıklayan bir doktor. Lakin hastanenin fahiş doğum fiyatlarını öğrendiğimde (8.000-10.000 sadece doğumu kapsıyor) doktorumu değiştirmek durumunda kaldım. Erdem Çakmak hastanesinde Doktor Kadriye Şener'e gittim. Hiç memnun kalmadım çünkü hiç zaman ayırmadı ve sorduğum soruları geçiştirdi. Örneğin nasıl beslenmem gerekir diye sordum. Bana dengeli beslen dedi sadece. Halbuki çiğ et yememe, günlük kalsiyum ihtiyacı, vitamin kullanımı vs bahsetmedi. Çok uzatmayacağım Kadriye hanımdan vazgeçtim. Sevil hanımı herkes çok övmüş. Erdem Çakmak Hastanesinde Sevil hanıma ve maltepe bölge hastanesinde merve hanıma muayeneye gideceğim. Sevil hanımla ilgili buradaki yorumları okudum ama merve hanımla ilgili bilgi bulamadım. Kendisine muayene olan var mı? Teşekkürler.

arkadaşlar merhaba, hamileliğimi ilk academic hospital'da uz. doktor ertan özer'den öğrendim. Kendisine 2 hafa muayene için gittim. Çok da memnun kaldım. Hastalarına zaman ayıran ve her şei açıklayan bir doktor. Lakin hastanenin fahiş doğum fiyatlarını öğrendiğimde (8.000-10.000 sadece doğumu kapsıyor) doktorumu değiştirmek durumunda kaldım. Erdem Çakmak hastanesinde Doktor Kadriye Şener'e gittim. Hiç memnun kalmadım çünkü hiç zaman ayırmadı ve sorduğum soruları geçiştirdi. Örneğin nasıl beslenmem gerekir diye sordum. Bana dengeli beslen dedi sadece. Halbuki çiğ et yememe, günlük kalsiyum ihtiyacı, vitamin kullanımı vs bahsetmedi. Çok uzatmayacağım Kadriye hanımdan vazgeçtim. Sevil hanımı herkes çok övmüş. Erdem Çakmak Hastanesinde Sevil hanıma ve maltepe bölge hastanesinde merve hanıma muayeneye gideceğim. Sevil hanımla ilgili buradaki yorumları okudum ama merve hanımla ilgili bilgi bulamadım. Kendisine muayene olan var mı? Teşekkürler.

Merhaba bende çakmak erdemde yasemin çakar kemente gidiyorum. Yoğun bir doktor o yüzden çok uzun uzun ve yavaş muaynee etmiyor. Ama sorduğum herşeyi detaylı güzelce anlatıyor yine ultrosanlarda tek tek bebeğin tüm organlarını gösteriyor iyi diyor. yani salt kendi bakıp hımm hımm yapaan doktorlardan değil :). hastanenin fiyatları zaten uygun ama doktor haricinde hastane biraz sıkıntılı :( wcleri bazen hijyen görmüyorum otopark ücretli vs. yani doktorumdan eminimde hastaneden şüphem var :) hayırlısı olsun hakkkımızda

Ya bende kurtköy ersoy hastanesine gidiyodum bende doktorumu begenıyorum sizin gibi ama hastane beş kuruş etmıyo acıle gdıyrm ılgılnmıyolar nöbetci doktorları falan yok bı acıllık oldu mu rezıl oluyosunuz bende doktor arıyorm :( sultanbeylide oturyorum

Ya bende kurtköy ersoy hastanesine gidiyodum bende doktorumu begenıyorum sizin gibi ama hastane beş kuruş etmıyo acıle gdıyrm ılgılnmıyolar nöbetci doktorları falan yok bı acıllık oldu mu rezıl oluyosunuz bende doktor arıyorm :KK43: sultanbeylide oturyorum
Bende sultanbeyliye yakınım yenidoganda hamile misin canim ben değilim tedavi için iyi bi doktor arıyorum ersoy çok kalabalık

Bende sultanbeyliye yakınım yenidoganda hamile misin canim ben değilim tedavi için iyi bi doktor arıyorum ersoy çok kalabalık
evet çok kalabalık gerçekten 23 haftalık hamileyim via hospıtal sancaktepe tugba gurbuze yarın ona gıdecem ama içim hiç rahat değil onla ılgılıde kotu eleştırıler duydum burda

Back