- 2 Eylül 2016
- 14
- 1
- 1
- 35
Merhabalar, cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. ERdem çakmakla ilgili okuduğum yorumlardan sonra o hastaneden de vazgeçtim. Ataşehir Avicenna hastanesinde doktor Sibel Zorbaş hanıma muayeneye gittim. Hastanede 3 tane kadın doğum doktoru olmasına karşın bir tek sibel hanımın kapısında uzun kuyruk vardı. Biz muayene saatimizin üzerine bir saat bekledik. Bekleyen bütün hastalar ne kadar memnun olduklarını anlattılar. Muayeneden çok memnun kaldım, Sibel hanımla devam etme kararı aldık ama aklıma takılan tek şey hastane. Avicenna çok büyük ve süper özen gösterilen bir hastane değil ama Sibel hanım mükemmel bir doktor. Ve doğum fiyatları sanırım Erdemden daha uygun. Bir de eşi yeni doğum yapmış bir arkadaşım Central Hospital Kozyatağı'nde doktor Başak'ı önerdi. Ne olur ne olmaz bir gidip görmek istiyorum. Bu süre zarfında meraktan atlashastanesine de gittim muayene oldum ve durum rezalet. Nöbette doktor Şule hanım vardı doktor gerçekten çok iyiydi ama gündüz vakti olan doktorlar hastalara mesai saatinde doğum yaptırmak için zorla doğumu başlatmaya çalışıyor, başlamazsa da sezeryana alıyorlarmış. Şule hanıma sadece muayeneye gelen ve1. doğumunu atlasta yapan bir hasta da aynı durumu yaşamış. Bilginiz olsun herkese mutlu günler :)Merhaba bende çakmak erdemde yasemin çakar kemente gidiyorum. Yoğun bir doktor o yüzden çok uzun uzun ve yavaş muaynee etmiyor. Ama sorduğum herşeyi detaylı güzelce anlatıyor yine ultrosanlarda tek tek bebeğin tüm organlarını gösteriyor iyi diyor. yani salt kendi bakıp hımm hımm yapaan doktorlardan değil :). hastanenin fiyatları zaten uygun ama doktor haricinde hastane biraz sıkıntılıwcleri bazen hijyen görmüyorum otopark ücretli vs. yani doktorumdan eminimde hastaneden şüphem var :) hayırlısı olsun hakkkımızda