• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan İstanbul Avrupa yakası için nişan mekanları hakkında destek istiyorum :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Hy-al

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
477
310
103
Merhaba kızlar. Mayıs Ayının sonunda Nişan yapmayı planlıyoruz ama bir türlü hem güzel hem uygun bir yer bulamadık. İstanbul Avrupa yakasında güzel bildiğiniz mekan (cafe tarzı) varsa yardımcı olabilir misiniz ? :)

bütçe nedir? aslında en önemlisi bu. ve kaç kişilik bir nişan düşünüyorsunuz?

2000-3000tl civarında 150-200 kişilik ama düğün salonu tarzında istemiyorum

avcılar senin için uygun mu bilmiyorum ama ben orda mira palace diye bir yer var orada yaptım hem kınamı hem nişanımı. teras ve turkuaz salonu biraz pahalı ama diper salonları uygun idi. bir ara sor istersen

bütçe nedir? aslında en önemlisi bu. ve kaç kişilik bir nişan düşünüyorsunuz?
Merhaba aynı durumdan bende muzdaribim :KK43: yer bulabildiniz mi?
Evet buldum maalesef düğün salonunda yapmaya karar verdim. Maddi açıdan daha uygun oluyordu. Sizin nişan ne zaman? Bahçelievlerde Yaren Restaurant&Cafe varmış güzel diye duydum. Aklında fikir olması açısından bakabilirsin :)

Evet buldum maalesef düğün salonunda yapmaya karar verdim. Maddi açıdan daha uygun oluyordu. Sizin nişan ne zaman? Bahçelievlerde Yaren Restaurant&Cafe varmış güzel diye duydum. Aklında fikir olması açısından bakabilirsin :)
bende düğün salonuna kalacağım sanırım :( Nisanın sonunda olacak nişan.. Hangi düğün salonunda yaptın? :)

bende düğün salonuna kalacağım sanırım :KK43: Nisanın sonunda olacak nişan.. Hangi düğün salonunda yaptın? :)
Daha nişanım olmadı benim daha var haziranın 5inde olacak :) Esenlerde oturuyorum esenlerde bi düğün salonunda olacak :)

Merhaba. Benimde 22 mayısta olacak. Ben de evde olmaktansa düğün salonunu tercih ettim. Size tavsiye edeceğim taç düğün salonu,bayrampaşa tuna,yaren,bakırköy gönül davet. Gayet uygun fiyatları var konuşun derim.

Back
X