Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanİstanbul Avrupa yakası için nişan mekanları hakkında destek istiyorum :)
Merhaba kızlar. Mayıs Ayının sonunda Nişan yapmayı planlıyoruz ama bir türlü hem güzel hem uygun bir yer bulamadık. İstanbul Avrupa yakasında güzel bildiğiniz mekan (cafe tarzı) varsa yardımcı olabilir misiniz ? :)
avcılar senin için uygun mu bilmiyorum ama ben orda mira palace diye bir yer var orada yaptım hem kınamı hem nişanımı. teras ve turkuaz salonu biraz pahalı ama diper salonları uygun idi. bir ara sor istersen
avcılar senin için uygun mu bilmiyorum ama ben orda mira palace diye bir yer var orada yaptım hem kınamı hem nişanımı. teras ve turkuaz salonu biraz pahalı ama diper salonları uygun idi. bir ara sor istersen
Evet buldum maalesef düğün salonunda yapmaya karar verdim. Maddi açıdan daha uygun oluyordu. Sizin nişan ne zaman? Bahçelievlerde Yaren Restaurant&Cafe varmış güzel diye duydum. Aklında fikir olması açısından bakabilirsin :)
Evet buldum maalesef düğün salonunda yapmaya karar verdim. Maddi açıdan daha uygun oluyordu. Sizin nişan ne zaman? Bahçelievlerde Yaren Restaurant&Cafe varmış güzel diye duydum. Aklında fikir olması açısından bakabilirsin :)
Merhaba. Benimde 22 mayısta olacak. Ben de evde olmaktansa düğün salonunu tercih ettim. Size tavsiye edeceğim taç düğün salonu,bayrampaşa tuna,yaren,bakırköy gönül davet. Gayet uygun fiyatları var konuşun derim.