Kızlar merhaba fal baktırmak istiyorum birçok falcıya gittim ama yeni falcıya baktırmak istiyorum baktırip memnun kaldığınız varsa yazarsanız sevinirim. Ben gittiklerimi ve yorumlarımı sizinle paylaşıyorum.
Bakirkoy- çingene kafe falcinin adını unuttum ama yaslica bir bayandı o anki durumumu geçmişimi bildi uzun da bir süre baktı kestirip atmadı, gelecek için söylediği tarihler henüz gelmedi o yüzden tam bir şey diyemiyorum.
Ataköy sentinus cafe -cansu,cansuyu begendim isim ve tarih söyleyerek konuşuyor benle ilgili şeyleri bildi ama 0 15 dk bakıyor isimi yaptım bitti der gibi de uğurluyor fazla muhabbet havası yaratmıyor.
Ataköy sentinus cafe- duygu duygu abla tatlı birisi oturup 1 saat bile fal baktığı oldu belki enerjimiz uyuştuğu için bilmiyorum ama sevdim candan birisi. Hayatımla ilgili şeyleri bildi tarih olarak 10 temmuzdan sonra her şey düzelecek demişti herhangi bir değişiklik yok şimdi. Benim aklımda kalanlar bunlar sizler de olumlu olumsuz beni yonlendirirseniz sevinirim kızlar, şimdiden teşekkürle:)