- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
-
pazar günü olabilir veya gelecek olan arkadaşların hafta içi aynı gün izin kullanması engel değil bence :)olabilir cnm ama herkesin işi gucu oluor herkese uygun bi gun olması lazm
pazar günü olabilir veya gelecek olan arkadaşların hafta içi aynı gün izin kullanması engel değil bence :)
tamam canım sen nezman müsait olursan yazarsın ayarlarız :)evet cnm ben uymaya calısırım .. zira sınavlarım var ogrenci oldugum ıcın2 hafta sonra da ales denen bela bı sınavım var
Avrupa yakasi avcilar civari sen ??İstanbulun neresindensiniz kızlar ?
FatihAvrupa yakasi avcilar civari sen ??
Iyi . .
Hiç buluşma yapılmamış galiba? Yaş kaç evli bekar ? Ben 23 2 yıllık evliyim. 3 aylık oğlum varIyi . .
yok henüz yapılmadı .Hiç buluşma yapılmamış galiba? Yaş kaç evli bekar ? Ben 23 2 yıllık evliyim. 3 aylık oğlum var
Yaş kaç ?yok henüz yapılmadı .
bekarım bende :)
Allah bağışlasın canm. Benim oğluşumda 3buçuk aylık 24 ağustosda doğdu :) bende 23 yaşındayımMerhaba kizlar ben buyukcekmeceden melis. 21 yasindayim 4 aylik bir kizim var .
Kizim 11 agustos ta dogdu aslinda tam 4 sayilmaz ama az kaldi :) amin hepimizinki allah bagislasn. Nerde otuyosun betulAllah bağışlasın canm. Benim oğluşumda 3buçuk aylık 24 ağustosda doğdu :) bende 23 yaşındayım
Amin.. Fatih te oturuyorum 2 yıllık evliyimKizim 11 agustos ta dogdu aslinda tam 4 sayilmaz ama az kaldi :) amin hepimizinki allah bagislasn. Nerde otuyosun betul
Çok güzel olur du bulusmak,,ta kimsecikler yokmu koca istanbul da KK hatunlari bizler çok ciddi bi kitleyiz bunun farkında olalım, , isim gereği sürekli bayanlar la dialog halindeyim ve herkes bi şekilde bu site deSevgili istanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlar ..
Bizlerde şöyle ortak bir buluşma noktası ayarlasakta arkadaş edinsek ..
Avm olabilir örneğin sizlerede uygun bi günde ???
sen neredensin bacımÇok güzel olur du bulusmak,,ta kimsecikler yokmu koca istanbul da KK hatunlari bizler çok ciddi bi kitleyiz bunun farkında olalım, , isim gereği sürekli bayanlar la dialog halindeyim ve herkes bi şekilde bu site de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?