• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon istanbul avrupa da iğneli epilasyona gidenler?lütfen yardımlarınızı esirgemeyin

emin ol canım bende bu okmeydanı öyle buldum kimse cevap vermedi bana da şanslıyım ki senin gibi bi dosta rast geldim ;)

saol canim benim valla boyle dusunmen beni mutlu etti:)her zaman beni rahatsiz edebilirsin her konuda yardimci olurum sana:) simdi yatmam lazim yarin sinavim var opuyorum seni:)) yine gorusuruz canim.

saol canim benim valla boyle dusunmen beni mutlu etti:)her zaman beni rahatsiz edebilirsin her konuda yardimci olurum sana:) simdi yatmam lazim yarin sinavim var opuyorum seni:)) yine gorusuruz canim.

hayırlı geceler tatlım sende bana ne istersen sorabilirsin derdin olur sıkıntın olur beklerim yani :) muckkk koccamana

Ben öyle cvp gelmez diye uzulerek yazmistim baya sene olmus sizin yazismalar ) nasil tamamen bitti mi bittiyse kac seansta btti ve suan cikiyo mu canim???

avcılarda dakikası 1 tl arkadaşlar cok iyi bi yer buldum ben tek tük bölgelerim vardı gittiğim bi yer isteyene önerebilirim:)

avcılarda dakikası 1 tl arkadaşlar cok iyi bi yer buldum ben tek tük bölgelerim vardı gittiğim bi yer isteyene önerebilirim:)
Merhabalar ;
Deneyimimi paylaşmak istedim.Sarışın olduğum için Lazer epilesyonda bitmeyen yüz tüylerim ve diğer bölge kıllarım vardı.İğneli epilasyon ile kesin çözüm olacağını biliyordum.İğneli epilasyon yapan çok ama cildi yakıp iz bırakan da çok.Bu yüzden çok temkinli bir şekilde iğneli epilasyoncu aradım.Tavsiye üzerine 30 yıllık bir uzman buldum.Avrupa yakası Bahçelievler de Gülşen Hanım.Kendisi Nişantaşında yıllarca çalışmış ve Ataköy de de 20 yıl güzellik salonu çalıştırmış.Ben Beykoz da oturuyorum ama gittiğime değdi.Lazer den sonra azan yüz tüylerim kıl olmuştu.6-7 seans ta hepsinden kurtuldum.Sonra kaşlarıma da biraz girdik.Diğer bölgeler de şu an devam ediyor ve iyice azaldı.Böyle bir uzman bulduğum için çok mutluyum.Ayrıca şuan kendi evinde yapıyor,saat ücreti bölgeye göre değişse de 100-120 TL civarı.Hem hoş sohbet hem de işinin uzmanı bir kişi özellikle tavsiye ediyorum. Ev ortamında kahve sohbeti ile birlikte işlemler yapılıyor ve size zaman ayırıyor sohbeti çok çok tatlı.Elit müşterileri var o yüzden telefonu nu burda yazamıyorum.Özel den msj ile verebilirim.

Back