İğneli Epilasyon istanbul avrupa da iğneli epilasyona gidenler?lütfen yardımlarınızı esirgemeyin

evamendes

evaaysenur
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
104
0
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 6 yıldır lazer yaptırıyorum ve hiç bir sonuç alamadım artık psikolojim pozuldu aynaya bakmak makyaj yapmak istemiyorum istanbula da okumak için

geldim mecburen burada bulmam lazım iğneli epilasyon yapan bir

yer yardımcı olun lütfen

tatlım ben burdaki araştırmalarım sonucu zeynep polata başladım çok memnunum.zeynep hanıma gidenler de çok memnun kalmışlar zaten.sana özel mesaj da adresini ve telini yazdım canım öpüyorum seni

gayet iyiymiş canım yaa mecidiye köyün tam neresinde ben sultanahmette oturuyorum oraya nasıl gelebilirim ki !!

canim metroya biniosun mecidiyekoyde iniosun.ortaklar caddesinden cikiosun.yuruyen merdivenlerden cikinca direk yuru teknosa gorcen o caddeye gecme tabi:)simit sarayi vardi galiba ordan saga doncen 5 dk falan yurudukten sonra sol tarafta kanalturk var onun karsisi hemen:) valla biraz karisik oldu kusura bakma.ya da sen kanalturku sor hemen tarif ederler.ya da istersen seni goturebilirim ben:))

güldürdün beni canım olur aslında senin seyansının oldugu bi gün birlikte gidebiliriz aramak yerine yüz yüze konuşuruz değilmi buarada hangi metroya tatlım ben buranın yabacısıyım sen baya açık anlatmışssında daha 3 yıldır istanbuldayım okuyorum burada

buarada ayşenur ben canım 23 yaşındayım istanbul üniversitesinde okuyorum sen napıosun muhabbet açım dedim hahaha

valla bende cok bilmiorum aslinda:) 2.5 yildir burdayim bende:) bence de yuz yuze konusmak daha faydali bence de.aklinda ki herseyi sorabilirsin.bana yapilirken bakabilirsin.endiselerin varsa azalmis olur en azindan.canim cevahiri bilio musun?avm? oraya gelirsin.ortaklar caddesi onun biraz asagisinda kaliyio yani.ben bu ayin sonuna tekrar gitcem istersen beraber de gidebiliriz.ya da istersen gorusmek icin de gidebiliriz herhangi bi gun.bana uyar yani:)

çok saol tatlım valla süper yardımcı oldun bana tamam konuşalım seninle nerede oturuyorsun sen mecidiyeköyde mi bide sende okuosun sanırım :)

buarada ayşenur ben canım 23 yaşındayım istanbul üniversitesinde okuyorum sen napıosun muhabbet açım dedim hahaha

memnun oldum canim bende 24 yasindayim:) muhasebe okudum simdi aciktan 3.sinif isletme olarak devam ediorum evliyim:)) calismiorum bebekte yok oyle iste:)

çok saol tatlım valla süper yardımcı oldun bana tamam konuşalım seninle nerede oturuyorsun sen mecidiyeköyde mi bide sende okuosun sanırım :)

ben maslaga yakinim canim.valla yardimci olduysam ne mutlu bana:) bana kimse yardimci olmadi pek.bi kac soru sordum kimse cevaplamadi.bende gecmisten okuya okuya buldum diyebilirim zeynep hanimi:)

ben maslaga yakinim canim.valla yardimci olduysam ne mutlu bana:) bana kimse yardimci olmadi pek.bi kac soru sordum kimse cevaplamadi.bende gecmisten okuya okuya buldum diyebilirim zeynep hanimi:)

emin ol canım bende bu okmeydanı öyle buldum kimse cevap vermedi bana da şanslıyım ki senin gibi bi dosta rast geldim

buarada bu sohbet iyi oldu en azından 100 msjı dolduruyorum özelden konuşabilecegim en azından tabii inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…