Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güldürdün beni canım olur aslında senin seyansının oldugu bi gün birlikte gidebiliriz aramak yerine yüz yüze konuşuruz değilmi buarada hangi metroya tatlım ben buranın yabacısıyım sen baya açık anlatmışssında daha 3 yıldır istanbuldayım okuyorum burada
valla bende cok bilmiorum aslinda:) 2.5 yildir burdayim bende:) bence de yuz yuze konusmak daha faydali bence de.aklinda ki herseyi sorabilirsin.bana yapilirken bakabilirsin.endiselerin varsa azalmis olur en azindan.canim cevahiri bilio musun?avm? oraya gelirsin.ortaklar caddesi onun biraz asagisinda kaliyio yani.ben bu ayin sonuna tekrar gitcem istersen beraber de gidebiliriz.ya da istersen gorusmek icin de gidebiliriz herhangi bi gun.bana uyar yani:)
buarada ayşenur ben canım 23 yaşındayım istanbul üniversitesinde okuyorum sen napıosun muhabbet açım dedim hahaha
memnun oldum canim bende 24 yasindayim:) muhasebe okudum simdi aciktan 3.sinif isletme olarak devam ediorum evliyim:)) calismiorum bebekte yok oyle iste:)
çok saol tatlım valla süper yardımcı oldun bana tamam konuşalım seninle nerede oturuyorsun sen mecidiyeköyde mi bide sende okuosun sanırım :)
ayy evlimisin maş. canım ben evde kaldım desene çalışıyor musun bir yerde falan kaç yıllık evlisin ?
ben maslaga yakinim canim.valla yardimci olduysam ne mutlu bana:) bana kimse yardimci olmadi pek.bi kac soru sordum kimse cevaplamadi.bende gecmisten okuya okuya buldum diyebilirim zeynep hanimi:)
yok canim calismiorum.2.5 yillik evliyim:) yok canim neden evde kalcan ben acele ettim biraz oyle oldu:)[/QUOTE
aman mutlu olda tatlım gerisinin hiç bi önemi yok :) ayy evli biriyle sohbet etmeyi çok seviyorum valla benimde 3 yıllık bi sevgilim var bizde düşünüyoruz ama benim okulun bitmesi lazım oda askere gidecek daha öyle geç olsun güç olmasın diyoruz npalım :)