• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avcılar bölgesinde oturan kızlar

tropicana orası
ahhh kocişle evlenmeden önce giderdik
birada içerdik
kolada
çay kahve de.....
diğer yerlere göre biraz tuzlu ama mekanın atmosferi de bir başka...

yesilgoslumelek, naptın kuzum yaa 6 lira falan değil öyle bir meşrubat :) tamam biraz tuzlu olduğu doğru da hiç 6 lira gibi hatırlamıyorum ben kafamçokkarıştı

Valla yemeklerden tavuk çeşitleri güzel, makarnaları güzel. Tavuk derken öyle iki nugget bir schnitzel gibi kızartılmış şeylerden bahsetmiyorum :) basbayağı güzel doyurucu bir tabak geliyor, soya soslu parça tavuk etleri, yanına brokoli-karnabahar haşlama salatası (bunu herkes sevmez gerçi ama ayır sen tabağında ben yerimkaydirigubbakcemile3), amerikan salatası, patatesi falan... Immm canım çekti bak şimdi böyle anlatınca....

İçecek olarak da nescafe çok tüketirim ben o güzel, Türk kahvesi dışarıda yapılanları zaten hiç sevmem ama canın isterse o da olur ama onun dışında biz arkadaşlarla toplanıp gittiğimiz için biraver söyleriz ortaya, o da güzel gider eğer alkol tüketiyorsan...

Onun dışında sahildeki çay bahçelerini bende severim, özellikle Mustafa Burcu parkında İskele Büfe vardı, orayı çok severdim ama maalesef yıkıldı, kaldırıldı orası :S Kültür Çay Bahçesi güzel, Barınak Çay Bahçesi güzel, şöööyle denize nazır günbatımında çayını içersin orda da :)

Şimdilik benden bu kadar, haydiyin görüşürüz kaydirigubbakcemile4

ULTUMAERıNA valla hesabı ben ödememiştim ama öyle hatırlıyorum ben ya bilmiyorumkismile

birde LARA ve SAKLIBAHÇE nasıl gidiyormusunuz?

canım avcılarda havuzun yanında SATEN var çok güzel giysiler satılıyor
yine marmara caddesinde çantacım var çantalarıda ordan alırım meydana inerken sağda bodrumda kalıyo
orda LTB var avcılarda öyle

cennet mahallesinde var yine en sonda şık giysiler satan biyer

arada şirinevler,zeytinburnu olivium,bakırköy de oluyor kaydirigubbakcemile2

yesilgoslumelek doğrudur o zaman, iddia etmeyeyim :)

Lara'ya eskiden giderdim ama sahilde olana değil, uzun yıllardır oraya da gitmiyorum.

Saklıbahçe'ye de sanırım 1 kere gitmiştim.

Evet saten mağazasında şahane şeyler var ve fiyatları çok uygun.

Ltb bana pek hitap etmiyor.

Ama Avcılar'da giyim, çanta, aksesuar mağazası üzerine cidden çok fazla yer var.

Öyle ki 8 senedir oturuyorum burada, hala bitiremedim :bbo:

O pasajlar, Marmara Caddesi, Reşitpaşa Caddesi falan yer gök mağaza maaşallah :)

Amin canım benim, darısı senin başına,

Cihangir Mahallesine gelicem, sen nerelerdesin?

canım cihangir mahallesinin neresine gelin gideceksin bende avcılara gelin gidiyorum kayınvalidemler orada oturuyor cihangirde.bende reşitpaşa caddesinde oturucam kısmetse.

merhaba kızlar
avcıları görünce atladım hemen kaydirigubbakcemile3
ben de cihangirdeyim

neresinden canım

neresinden canım[/QUOTE]

canım igs nin biraz ilerisinde
e-5 üzerinde bursa iskender var onun arka tarafındayım hemen
sen de gelin geliyormuşsun hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan
tanışmak nasip olur inşaallah kızlar :dance:

Back