İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Ben artık diyecek söz bulamıyorum. Eşimle dün sabah dış hatlar daydık. Gideceğimiz yere uçak bir de gece vardı ama sabah gitmeyi tercih ettik. Sadece şanslı olduğumuz için hayattayız anlayacağınız. Belki bir sonraki sefere bu kadar şanslı olmayacağız.
"şehit" adı altında ölenleri kutsallaştırmalarından nefret ediyorum. Bu şekilde mi sakinleştiriyorlar halkı. Onlar şehit değil, onlar biziz. Sevdiklerini özlemle heyecanla bekleyen, belki iş seyahatine giden talihsiz vatandaşlar. İstanbul'a fotoğraf makineleri ve bel çantaları ile gelen turistler. Hepsi b.k yolunda öldüler, katledildiler. Farklı güçlerin oyun tahtasında piyon olarak.
Bu oyunu besleyen, bu oyundan çıkar elde eden herkesten nefret ediyorum. O adamların Tanrısından nefret ediyorum. Aylardır sokakta "potansiyel canlı bomba" arayarak korkak korkak yürümemize sebep olan her şeyden nefret ediyorum. Ayrıca benim gibi milyonlarcayken şu kadarcık sayıda pisliğin elinde olmaktan nefret ediyorum.
Kafamda çok senaryo dönüyor. Korkuyorum, sinirliyim. En iyisini diliyorum dünya için. Ama fazla da ümitli değilim.

Senle bolunelim aman senin fikirlerin ve sen bi zahmet uzak ol ülkenin her halini kotuluyen,insanini kötüleyen,dinini kötüleyen aman bi zahmet senle bolunelim cahil bir dostum olacağına akıllı dusmanim olsun.
Ben bu ülkede gurur duyulacak mutlu olunacak bir tek olay bile göremiyorum aylardır. Sen ne görüyorsun merak ettim

Senle bolunelim aman senin fikirlerin ve sen bi zahmet uzak ol ülkenin her halini kotuluyen,insanini kötüleyen,dinini kötüleyen aman bi zahmet senle bolunelim cahil bir dostum olacağına akıllı dusmanim olsun.

alnı secdeye gelip gelmediği şüpheli olan adamın benim dinimi eleştirmesi.. haddini bil kakao, sen sıfırsın.. senle bütün olacağıma ölürüm zaten kimsin be sen? hadsiz.. gram utanma olsa yazmazsın, alıntılamazsın bile beni.. hani çok kolaydı parkonun soruları, versene cevap bana laf atacağına.. nerede sende o vizyon, mahalle teyzesi kılıklı..

Şu yazın ile berbat bir durumdaysak ülke olarak bu bombalar ve ülkenin damarina bu saldırılar neden .ne istiyorlar Turkiyeden gene kendine göre derlemiş kurmuş dokturmussun.hep aynı sözler ne istiyorlar o zaman senden Saraylim.bu bombalar bu ölümler neden o zaman bitmiş,satilmis bir turkiyr ne istiyorlar hiç dusundunmu bunu neden diye soruyor musun hiç kendine

Sen beni alintilamadan alaylı yazarsan misliyle cevabını alırsın adam olsan parkona beni kastederek o şekil yazmaz alıntılar bana yazardın geç bu işleri sen bu teyzeye kurban ol

Sen beni alintilamadan alaylı yazarsan misliyle cevabını alırsın adam olsan parkona beni kastederek o şekil yazmaz alıntılar bana yazardın geç bu işleri sen bu teyzeye kurban ol

sana ne? senden mi korkacağım da alıntılamayacağım hadsiz, ne sanıyorsun sen kendini???? gören de olsa alnı secdeden kalkmıyor sanır herkesin inancına, örtüsüne laf atıyorsun.. aferin böyle devam et belki sende paralı bir troll olabilirsin..

O zaman sazan gibi millete akıl verme o bana ne yazacağını bilir .haa kimsenin örtüsüne inancına laf atıyorum iftira atma asıl senin dilinde ve ruhunda yasadigin ikileme sinirleniyorum .şurada bi kerede çıkıp demedin arkadaşlar ışidin yaptığı İslam değildir dış güçlerin kurduğu düşmandır diye . ALLAH sana akıl versin .hadi şimdi kıble beni yoksa sinirlerimi iyice tepeme cikarican

Haaaaa bide amel yönünden sıfır bir kulum.bir orucum var Rabbim katında kabul eder inşallah .amma biri leri saçma sapan olayları Islama ,dinime ,mal ederse tepesinde biterim .

bana ne kızım işitten??? o sizin sorununuz, beni ilgilendirmiyor.. siz aldınız onları içeri.. onlarınki islam değil tıpkı seninkinin olmadığı gibi, hangi birinizi tek tek sayayım.. yiyor ama çalışıyor değil mi kakao? bak bu islam değil mi? tabi ki islam aksi halde sen desteklemezdin :) ya da "ölenleri abartmayın" bak bu da islam.. çünkü islam olmasa sen bunu da desteklemezdin.. dün navi marmara için ağlayıp bugün bana mı sordunuz hiç ikilem değil mesela, çünkü bu da islam.. evet işit islam değil, sende değilsin.. doğal olarak biz inananlar senden değiliz, euzubillah olmayacağız da.. şimdi sinirlerini de al yaylan..

Haaaaa bide amel yönünden sıfır bir kulum.bir orucun var Rabbim katında kabul eder inşallah .amma biri leri saçma sapan olayları Islama ,dinime ,mal ederse tepesinde biterim .

hadi lan, binermiş.. hadi binsene, bak adam saydırıyor saatlerdir mavi marmaraya.. hadi bekliyorum saydır..

Ben zevkle kibledim seni

Arkadaşlar, İstanbul'daki bir önceki saldırıda internette bir yazı görmüştüm. İstanbul'da bundan sonra iki saldırı daha olacak; biri Avrupa diğeri Anadolu Yakasında diyordu. Dünkü saldırı ile Avrupadakinin gerçekleştiğini düşünürsek, Anadolu yakasındakiler dikkatli olsun. Ben eğer bu iddiada doğruluk varsa Sabiha Gökçen ya da Kadıköy gibi yerleri tahmin ediyorum. Lütfen dikkatli olun.

Sabiha Gökçen sanmıyorum, Atatürk'ün hemen üstüne yapamazlar diken üstündedir şimdi herkes orada. Kadıköy, Cadde gibi kalabalık yerlerde yapabilirler

O zaman o eğitimi gormus olan sen adam akıllı çık İslami anlat .bazı insanlara şirin gozukucem diye ortada dolanma

Senin gözünde ülkemde sıfır,dininde sıfır,beni öyle gormussun çokmu . geç bunları ofis.entel,dantel gecinicem diye bi ikilemden cikamadin.

ikilem? senden olmayınca dindar olunmuyor mu kakao? sen dindar mısın kakao? bak ne diyeceğim, önce namaza başla, bir tövbe et, dininin BÜTÜN emirlerini yerine getir sonra başkasını eleştir.. bakalım 4/4 lük Müslüman nasıl oluyormuş.. bu arada evet, sen de senin yaşadığın çakma din de gözümde sıfırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…