istanbul anadulu yakasında ev temizliğine işine çok ihtiyacım var

cihad hala geliyor musun evlere, ümraniyede oturuyrm acil cevap bekliyorum senden

bence uygundur görüşebiliriz ben sürekli iş derken sabit bir yer olsun ister haftada yarım ister 15 de bir ister ayda bir ama benimde güvenebileceğim yer olması açısından dedim saolun ilgilendiğiniz için

arkadaşlar bende haftada iki yarım gün yardımcı arıyorum evimiz tuzla da uzun vadede bizimle beraber çalışacak temiz titiz bayan arıyoruz haftada iki yarım gün 30 tl olarak düşünüyorum halı silme yok
temizlik ve ütü yapacak evin tertip ve düzeninden sorumlu olacak ev 90 metrekare

temizlik yapabilceğim iş arıyorum ümraniye şerifali de oturyorum yakın yerler ve bostancı kadıköy
civarlarıda olabilir duyrulur tşk acil

bende şerfalide oturuyorum .
15 günde bir +ütü yarım gün için bir bayan arıyorum ..
Fiyat uygun oluresa haftada 2-3 günde olabilir.
msj atın ..

Şeriali'de oturuyorum, ilanınız geçerliyse bir kere alıp denemek isterim, eger iyi giderse haftada bir alırım.

ümraniyede ikamet ediyorum tam 60 yarım 30 tl bide yol

Merhaba, Ben Bakkalköyde oturuyorum. Yeni bir eve taşınacağım bakkalköy merkezde. İnşaat filan değil sıfır evde değil. kiracı yeni çıkmış. Ev boş. Kaba bir temizlik yapılacak. Ne kadar alırsınız ?

ümraniyede ikamet ediyorum tam 60 yarım 30 tl bide yol

Merhaba, Ben Bakkalköyde oturuyorum. Yeni bir eve taşınacağım bakkalköy merkezde. İnşaat filan değil sıfır evde değil. kiracı yeni çıkmış. Ev boş. Kaba bir temizlik yapılacak. Ne kadar alırsınız ?

arkadaşlar ben 2 çocuk annesiyim anadulu yakası ev temizlik işi arıyorum bu kunuda yardım ederseniz sevinirin haftada 2
gün gelebilirim

Merhaba Ümraniye Soyak yenişehir de oturuyorum , tam gün ya da yarım gün ayda 1 ya da 15 günde 1 temizlik işlerine yardımcıya ihtiyacım var.Hala çalışıyor musunuz?

Merhaba Peterpan,

Ev işleri için yardımcı arayşınız devam ediyor mu? acaba

Merhaba GARANT ben Gisele2009,

Haftada 5 yarım gun komple temizlik , ütü, yemek ve 16:30da eve gelen 3 yaşındaki çocugumu karşılanması 13:00 -19:00 arası için yardımcı arıyorum.
Ilgilenir misiniz?

Haftada 5 yarım gun komple temizlik , ütü, yemek ve 16:30da eve gelen 3 yaşındaki çocugumu karşılanması 13:00 -19:00 arası için yardımcı arıyorum.
Ilgilenir misiniz?

Merhaba Gisele2009,

Malesef ki haftanın 5 günü çalışmam mümkün değil. Benimde 2 tane çocuğum var. Haftanın belirli günleri çalışabiliyorum. Yalnızca temizlik ve ütü yapıyorum. Yemek yapmıyorum. Kusura bakma sana yardımcı olamıyorum. Umarım en kısa sürede istediğiniz gibi bir yardımcı bulabilirsiniz. Sağlıcakla kalın.

Ilgilenir misiniz?

merhaba,
ilanınız geeçrli mi acaba hala?

3+1 evime her cumrtesi yarım gün gelecek yardımcı arıyorum, makinayla detaylı olmayan ev süpürme, çamaşır katlama, haftada 5-6 tane cıkan gomlek utuleme gibi ihtiyaçlarım war, elinin hızına bağlı olarak 4-5 saat için.. yer ANKARA-EMEK mahallesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…