• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul anadulu yakasında ev temizliğine işine çok ihtiyacım var

cihad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
107
2
96
İstanbul
arkadaşlar ben 2 çocuk annesiyim anadulu yakası ev temizlik işi arıyorum bu kunuda yardım ederseniz sevinirin haftada 2
gün gelebilirim

Son düzenleme:
merhaba ben şirinyer natonun orada oturuyorum eğer bırakabilme imkanınız olursa annemle beraber çocuğunuza bakabiliriz biz çok sevdiğimiz için bakmak istiyoruz kimileri iki kuruş para gelsin diye bakarlar para bizim için önemli deildir ne kadar verirseniz kabulümüzdür çok sevgi dolu bir ortamda bakılır oğlunuz bende bebek bakmak için açık öğretim ev idaresi bölümü ikinci sınıfı okumaktayım nolur kabul edin çok seviniriz kabul edeseniz daha öncede 5 aylıktan yaşına kadar bir bebişe baktık ablasıyla kreşe gitsin diye başta alışsın dediler kreşe verdiler çok sevirek bakıyorduk şimdi martta 3 yaşına girecek hala görmeyince bizi soruyor özledim gidelim diye bebek ve çocuk bakımını severek ve eğlenerek yaptığımız için bizimle beraber çocukta mutlu ve huzurlu oluyor ayrıca evimizde çok sıcak sürekli de güneş alıyor temiz ve sigara kullanmayan br aileyiz görüşmeyi çok isteriz lütfen olumlu olumsuz bir cevap yazarsanız çok sevinirim

istek süresi dolu

Son düzenleme:
Merhaba cihad

Son düzenleme:
ben isteyebilirim. yaklaşık bir hafta sonra görüşebiliriz. küçükyalı altıntepe de oturuyorum ben.

Kozyatağı'ndaki evime haftada 1 gün temizliğe gelebilecek yardımcı arıyorum. İlgilenenler özelden mesaj atabilirler

cihad hala geliyor musun evlere, ümraniyede oturuyrm acil cevap bekliyorum senden

Merhaba Ben Altıntepe Oturuyorum,
Yardımcım yeni ayrıldı hamilelik sebebi ile haftanın 3 günü yardımcı arıyorum .Ücret olarak daha önce 300 YTL veriyordum .Evim çok küçük ama bebeğim olduğu için hiç bir şey yapamıyorum . İlgilenirseniz görüşelim .Ücret hakkında da gelebileceğiniz gün sayısı hakkında da görüşebiliriz.

İyi günler...

bostancı da oturuyorum haftada 3 yarım gün yardıma gelebilecek birini arıyorum. ücret konusunda 300-350 tl düşünüyorum.

arkadaşlar ben de denizlide haftada 2 yarım gün yardımcı bayan arıyorum.evişi ,ütü, bazen yemek yapabilecek evi kendi evi gibi sahiplenecek dürüst bir bayan arıyorum.6 ayda 6 tane denedim ,istediğim gibisini bulamadım.yardımcı olabilecek biri veya tanıdığı olan var mı?genelde aylık ücret veriyorum

Ümraniye,üsküdar,kadıköy,pendik,kartal,tuzla da oturup gündelikçi bayan arayan bayanlar özelden iletişim kuralım.

merhaba ben k.bakkalköy mah.oturuyorum
acil temizlik işleri için yardımcı arıyorum.evim 100 m 2 cocuğum var ilgilenenlerin
mesajını bekliyorum

temizlik yapabilceğim iş arıyorum ümraniye şerifali de oturyorum yakın yerler ve bostancı kadıköy
civarlarıda olabilir duyrulur tşk acil

Back