• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul anadolu yakasında!...

kary

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
215
0
26
İstanbul
İstanbul anadolu yakasında lazerle ben aldıran var mı? benim 3-4 tane yüzümde ben var lazerle aldırmak istiyorum psikolojim iyice çöktü aynaya bakmak istemiyorum artık.. aldıran varsa nolur nerde ve kime aldırdığını yazsın :(

Dr. Şükran sarıgül güdük ün dermist adında kliniği var. Sanırım orada alıyorlar. Çok zarif ve iyi bir doktor.ne gerekiyorsa tüm imkanları var eminim yapar web sitesinden telini bulabilirsin

Dr. Şükran sarıgül güdük ün dermist adında kliniği var. Sanırım orada alıyorlar. Çok zarif ve iyi bir doktor.ne gerekiyorsa tüm imkanları var eminim yapar web sitesinden telini bulabilirsin

cevabın için teşekkür ederim, ben önerdiğin ismi araştırayım iyice :)

canım dediğin yeri araştırdım fakat benleri lazerle değil cerrahi yöntemle alıyorlarmış ben lazerle aldırmayı düşünüyorum :(

Arkadaşım kliniği aradım. Sekreter hanımın değil işe yeni başlayan bir kız vardı herhalde o açmış telefonu, Dr. Şükran hanımın kendisiyle konuştum benleri lazerle alıyorlarmış. Ancak her türlüsünü değil. Detayını kendisiyle görüşerek öğrenebilirsin. Ben bir yıldan fazladır önce lazere sonra bacaklarıma iğneli epilasyona ve cilt bakımlarıma, bir de atopik dermatitli kızımın yıllardır sabit doktoru olduğu için artık bende cebi var.Özelden doktorumun cebini verebilirim, ya da kliniği tekrar arayabilirsin. sevgilerimle

Back
X