İstanbul Anadolu yakası doğum paketi alanlar

Selamlarrrr İstanbul Anadolu yakasında Kartal Pendik civarı doğum paketi alanlar var mı en son medicalpark a sordum 110 bin demişti Pendik yüzyılda birkaç kez deneme icin muayene oldum ama pek beğenmedim medipolun doğum paketi yokmuş yalnızca doğum varmış, hastane ve ilgili bi doktor arayışındayım tavsiyede bulunabilecek var mı 😊 medicalpark icin cok iyi diyorlar ama cok pahalı geldi bende 14. Hafta ya da 28. Hafta sonrası icin alayım diye düsündüm ama yeni öğrendim ki tekrar zam gelmis yani kafam çok karıstı napsam bilemiyorum 😕😵‍💫
ataşehir de avicenna hastanesi var mustafa türkmen öneririm pendik’te otururken de gidiyordum şimdi esenyurta geçtim yine gidiyorum çok ilgili bir doktor en önemlisi sürekli ulaşabileceğiniz bir doktor gece 3 de de arasam açar polikinlik saatleri de pazartesi 10 salı 9 diğer günler de akşam 8 e kadar orda muayene ücreti sigortalı 1400 şuan güncel fiyatı ve kontrol muayenesi de oluyor 10 gün içerisinde doğum fiyatları da gğncel olarak ilk doğum sezeryan 38 normal doğum 30 bin tl senelerdir gidiyoruz ve çok memnunuz

ataşehir de avicenna hastanesi var mustafa türkmen öneririm pendik’te otururken de gidiyordum şimdi esenyurta geçtim yine gidiyorum çok ilgili bir doktor en önemlisi sürekli ulaşabileceğiniz bir doktor gece 3 de de arasam açar polikinlik saatleri de pazartesi 10 salı 9 diğer günler de akşam 8 e kadar orda muayene ücreti sigortalı 1400 şuan güncel fiyatı ve kontrol muayenesi de oluyor 10 gün içerisinde doğum fiyatları da gğncel olarak ilk doğum sezeryan 38 normal doğum 30 bin tl senelerdir gidiyoruz ve çok memnunuz
Teşekkür ederim hala araştırıyorum bayramdan sonra 12 13 haftalık olacak insallah artık bir doktorda sabit kalmak istiyorum bakalım 🤲🏻🥰

Back
X