Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz psikiyatrist var mı lütfen
geçen yıl depresyon tedavisi gördüm. tek kelimeyle babacan bi adam.. yani o kadar yaşlı değil, ama seninle öyle güzel konuşup öyle güzel ayna tutuyor ki.. 160 TL sanırım muayene. öyle hemen ilaca sarılan bir doktor da değil. pişman olmayacağına eminim
Arkadaşlar başka önerisi olan var mı? Nişanlımla benim de sorunlarımız var ve artık ilişkimizi mahvediyor, daha çok onun işiyle ilgili ama ilişkimizi de etkiliyor tabi, ne yapacağımı şaşırdım. Bir de muayene ücretleri genelde hep 150 civarı, daha uygun fiyatlı bir yer var mı ya da devlet hastanesi? Nolur yardım edin...
Arkadaşlar başka önerisi olan var mı? Nişanlımla benim de sorunlarımız var ve artık ilişkimizi mahvediyor, daha çok onun işiyle ilgili ama ilişkimizi de etkiliyor tabi, ne yapacağımı şaşırdım. Bir de muayene ücretleri genelde hep 150 civarı, daha uygun fiyatlı bir yer var mı ya da devlet hastanesi? Nolur yardım edin...
maltepede denge hastanesi psikolog 50 tl psikiatrist 20 tl doktoru iyi memnun kalırsınız ayrıca nışanlılık insanların birbirini tanıma süreci bazı şeyler yolunda gitmiyorsa ilerde daha kötü olur güzelim sana tavsiyem yolun başındayken ayrılman evllik daha da sorumluluk ister ileride üzülmemen dileğiyle merek ettim yaş kaç bu arada
Murat Cöngevel - YOL Psikiyatri-Psikoterapi Merkezi ayrıca devam ediyorsa haftaiçi hergün öğlen 1 e kadar Fahrettin Kerim Gökay Ruh Sağlığı Merkezinde oluyordu.