- Konu Sahibi yercekimlikaranfil
-
meraba yerçekimlikaranfil siteye göz attım sen bu konuda deneyimlisin güzel bir yere benziyo.olabilir telefonla adres bilgisi alıp gelebilirim.özelden atamıyorum ama hemen mesajımı 100 ze tamalayıp seninle birebir iletişm kurucam öpüldün:)
ben de katılabilirim, örn kızımın devam ettiği çocuk kulübünü buluşma yeri olarak saptayabiliriz ilk olarak...Anadolu yakasında Üsküdar da Muzipo ...Bağlarbaşı nda... hem biz tanışırız hem de çocuklar uygun bir mekanda olur çağımızın en büyük sorunu bu bence çocuklar arkadaşsız büyüyor
oğlumla bizde varızz :)
merhabalar
kızımla aranıza katılmayı çok istiyoruz ama 30 mart - 17 nisan arası şehir dışında olacağız.
siz isterseniz görüşün ben sonradan aranıza katılayım diyorum ama ilk görüşmede de bulunmak istiyorum..
nasıl bir yol bulabiliriz.. şehir dışına çıkmamız çok gerekli sağlık için çünkü...
Merhaba sartlar uyarsa bende katilmak isterim.umraniyede oturuyorum
oo baya olmuşuz arkadaşlar ben müsayitim görüşürz tarih kesinleştirelim bulışalım gari?
kartala yakın oturanlar varsa oyun grubu kurabilirz bebegım 1,5 yasında
kıds corner a ben gittim oyun alanı kullanımı 5 tl (saat sınırlaması yok) çok güzel bir yer..ben buluşmayı kaçırdım sanırım.kartal maltepe pendik uğur mumcu civarında oturan varsa görüşmek isterim
arkadasım cumartesi 16.00 bana uyar buluşalım artık kesin gelebileceklerle masajlaşalım kopukluk olmasın. yer konusunda sana güveniyorum zaten.sabah 10.00 da ben kalkıp gelemem canım ona göre ayarlıyalım.özelden mesaj atıyoum artık:)görüşürüz.
ayy benim oğlusum 11 aylık bizde gelek miii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?