Bebek İkinci El istanbul - anadolu yakasi park yatak ariyorum

fdurukan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
39
3
18
İstanbul
Arkadaslar merhaba,

iki ayri aile icin park yatak ariyorum. temiz kullanilmis olursa iyi olur. bebeklerden biri 3 aylik biri henuz hamile. fiyatlariniz ve semtlerinizle birlikte cevap yazarsaniz sevinirim..

hepinize iyi satisalar...

Merhaba bi fikir sunucam haddime değil ama e bebekte 150 tl park yatak vardı uygundu fıyatı hatta o kadar bıle deıldı 129 tl kargo da bedava ne gerek var 2. Ele içinin yatagını da annelerden az kullanılmıs alırsınız

acikcasi ebebekteki yatagi gordum. cok da icime sindi diyemem. hatta jokerde de bugun bir markanin indirimi vardi 199tldi. ama ben oglumu graccoyla buyutmus biri olarak ikisi de oyuncak gibi geldi.

su an baby max bed side daha icime sindi diyebilirim. fiyati bunlara gore pahali ama iyi birsey olsun istiyorum neticede. temiz bir chicco ya da gracco cok daha tercihim olurdu ama oyle birsey cikmazsa haftabasi siparisini verip bir anneye yollayacagim. ama ikisine de yetemem malesef :/ ikinci el o nedenle istiyordum...

Burda bu yatakları 300 den assagı satan gormedım ama sahıbınden de daha uygun fıyat verıyolar konum secıyorum kargodan yırtmk için imnş bulursunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…