• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası Kış Düğün Mekanları

LivreAmour

C'est la vie
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
18.351
3.216
423
Kızlar Rabbim kısmet ederse bu kış evleneceğiz , aralık civarı düşünüyoruz, şimdiden bir yer bulup istediğimiz tarihi kapatmak istiyoruz. Önce nikah sonra yemek tarzında olacak, yemekli, sade ve şık, güzel bir mekan için önerilerinizi bekliyorum

öncelikle hayırlı olsun canım... bende bu gruba giriyorum sanırım :) hangi semtlerden düşündüğünü yazarsan 1 2 önerim olabilir :)

Sağol canım, seninde hayırlı olsun inşallah, bostancı, göztepe, kadıköy, yani o sahilyolu boyunca olabilir aslında, gerçi o arada nanna var sahilyolunda ama orası sanırım küçük, ben araştırdıkça buraya mekanları ekledim, beraber bakarız, üsküdar tarafından olabilir, mihrabat korusu falan da varmış ama kışın nasıl olur bilemem, sen neler düşünüyorsun , varmı aklında herhangi bir yer ?

sağol canım... ben pendik ve tuzladan düşündüğüm için genelde hep buralara baktım... ama sahilyolu boyunca sana tavsiye edebileceğim koza rest.,wonderland,kartal samare rest.(tam sahilyolu sayılmaz ama güzel bir yer), eğer bütçe müsaitse karayemiş,maria'nın bahçesi,zeytindalı, nanna civarlarında pinhan var yanlış hatırlamıyorsam tam nikah dairesi yanındaydı valla şimdilik aklıma gelenler bunlar yine bişiyler olursa yazarım...a.s.

valla pek seçenek yok ama bjk sosyal tesislerini düşünüyordum orası kapandı şansıma... gülistan var ada var tuzla da adli diye bi yer var city diye bi yer var daha araştırıyorum bende...

merhaba cnm... bi iki gün giremedim kusura bakma yeni gördüm msjını... gülistanın bir büyük salonu var bir de 80 kişilik ufak salonu var diye biliyorum ben bi ara fiyat almıştım... biz az kişi olacağımız için 80 kişilik salon için fiyat almıştım... ama büyük bir salon daha var diye biliyorum internet sitesine bakarsan sende görebilirsin... ufak salon dedikleri yerin sitesinde resimleri yok sanırım orda sadece büyük salonun resimleri var... bi bak istersen sitesine...

merhaba cnm... bi iki gün giremedim kusura bakma yeni gördüm msjını... gülistanın bir büyük salonu var bir de 80 kişilik ufak salonu var diye biliyorum ben bi ara fiyat almıştım... biz az kişi olacağımız için 80 kişilik salon için fiyat almıştım... ama büyük bir salon daha var diye biliyorum internet sitesine bakarsan sende görebilirsin... ufak salon dedikleri yerin sitesinde resimleri yok sanırım orda sadece büyük salonun resimleri var... bi bak istersen sitesine...

Selam canım gülistana sürekli gidiyoruz biz aklıma pek yatmıyor orası, sen kararını verebildinmi? Kış olması o kadar elini kolunu bağlıyorki insanın, yaz olsa bir sürü seçenek olurdu

Back