Istanbul anadolu yakası için düğün mekanı acilll:(

hande8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
162
0
66
İstanbul
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum bu tarz konular açılmış ama benim yeniden şu dönem için sizlerin paylaşımına ihtiyacım var haziran ayi için düğün planlıyoruz düğünü anadolu yakasında düşünüyoruz ancak çok pahalı olmamak şartıyla nezih,şık ve uygun ortam tercih etmekten yanayım daha önce anadolu yakası tarafında düğün yapan veya yapıcak olan yada yakınları aracılığı ile bilgi sahibi olan arkadaşların paylaşımını bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar kır düğünü ve kokteyl tarzı düşünmüyorum bilginize cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum

Canım ben ve benim nerdeyse birçok tanıdığım ziganada yaptı düğününü mükemmel ilgileri var palyaço sayesinde pistte çocuk yoktu garsonlar sürekli ikram halinde ve herşey planlı programlıydı
kardeşimin nişanı için yine orayı düşünüyoruz

ayrıca zigana
maltepe düğün salonu
taşkın davet salonu aynı kişiye ait

canım yardımın için öncelikle çok teşekkürler... seçenekler arasına aldım:) ortalama fiyatları hakkında bilgin var mı?

arkadaşım salon buldun mu bilemiyorum ama maltepe köprüsünün üzerinde yeni açılan 1000 kişilik çok güzel bi salon var.
Grand Vizyon, ablamın düğünü olacak orada. bi bak internet sitesinden.

canım paylaşımın için çok teşekkürler henüz bulamadım hemen bakıyorum ama biz 200-250 kişi arası düşünüyoruz fiyatları hakkında bilgin var mı peki?

içerenköyde salon selay var oğlumun sünnetini orda yapmıştık,dekoru na bayılmıştım,ayrıca tek katlı direk falan hiç yok,300 kişilik tutmuştuk,salon zaten 600 kişilik .şimdiden hayırlı olsun.

içerenköyde salon selay var oğlumun sünnetini orda yapmıştık,dekoru na bayılmıştım,ayrıca tek katlı direk falan hiç yok,300 kişilik tutmuştuk,salon zaten 600 kişilik .şimdiden hayırlı olsun.

Canim cok sagol ilk tercihlerim arasinda orasi var zaten netten fotograflarina bakmistim bende peki fiyat konusunda nasil? :)

merhabalar benim düğünümde kasım ayında biz kartalda salon tanrıverdi yi tuttuk mekan olarak çok hoşuma gitti alternatif olabilir sana

merhabalar benim düğünümde kasım ayında biz kartalda salon tanrıverdi yi tuttuk mekan olarak çok hoşuma gitti alternatif olabilir sana

canım netten baktım ve seçenekler arasına aldım hoş bir mekan olarak gözüküyo tabi biz düğünü haziran yada ağustos düşünüyoruz o aylar içerisidne yer bulabilirmiyiz araştırmak gerek:) fiyatları nasıl peki?

biz kokteyl menü olarak ayarladık 5000 tl demişlerdi ama daha sonra kayınpederim gidip pazarlık yaptı en son fiyat ne dediler bilmiyorum öğrenirsem yazarım illaki indirmişlerdir. :44: :)

arkadaşlar artık sadece maltepede düğün salonu arıyorum daha doğrusu düğün organizasyonunun içinde olduğu restaurant arıyorum maltepe sahil yolu üzerinde paylaşıcağınız fikir ve önerilerinizi bekliyorummm:)

Maltepe demişsin ama ben sana pendikte bir mekan önericem. Pendik sahilde ada tesisleri var ben nişanımı orada yaptım düğünüm şehir dışında olmasaydı onun içinde orayı istiyordum nasip olmadı. Kendi web sitesinde menü seçenekleri ve fiyatlarıda var kişi başı tabi. Ama sıkı bi pazarlık yaparsanız indirimde yapıyolar.Bir göz atarsın umarım yardımı olur :)

canım paylaşımın için teşekkürler:) maltepe istiyorum çünkü kısmetse nikahım maltepede olucak sahil yolu üzerinde yakın biryer olsun istiyorum önerdiğin yere detaylı bir şekilde bakıcam teşekkürler:)

canım nanna restaurant var sahil yolunda tam istediğin tarz bi yer bence canlı müziği falan çok başarılı ama düğün menüsü fiyatları konusunda fikrim yok eger hala arıyorsan bi degerlendir istersen

Son düzenleme:
canım nanna restaurant var sahil yolunda tam istediğin tarz bi yer bence canlı müziği falan çok başarılı ama düğün menüsü fiyatları konusunda fikrim yok eger hala arıyorsan bi degerlendir istersen

canım çok güzel oldu bu fikir bana ben fiyatlarını sorayım çok teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…