içerenköyde salon selay var oğlumun sünnetini orda yapmıştık,dekoru na bayılmıştım,ayrıca tek katlı direk falan hiç yok,300 kişilik tutmuştuk,salon zaten 600 kişilik .şimdiden hayırlı olsun.
Biz salon lailayi tuttuk cekmekoyde ici cok ferah 7 bine agustos icin nette sitesi var
merhabalar benim düğünümde kasım ayında biz kartalda salon tanrıverdi yi tuttuk mekan olarak çok hoşuma gitti alternatif olabilir sana
merhabalar benim düğünümde kasım ayında biz kartalda salon tanrıverdi yi tuttuk mekan olarak çok hoşuma gitti alternatif olabilir sana
canım netten baktım ve seçenekler arasına aldım hoş bir mekan olarak gözüküyo tabi biz düğünü haziran yada ağustos düşünüyoruz o aylar içerisidne yer bulabilirmiyiz araştırmak gerek:) fiyatları nasıl peki?
tamam tatlım çok sağol senin içinde hayırlı olsun:)biz kokteyl menü olarak ayarladık 5000 tl demişlerdi ama daha sonra kayınpederim gidip pazarlık yaptı en son fiyat ne dediler bilmiyorum öğrenirsem yazarım illaki indirmişlerdir. :44: :)
arkadaşlar artık sadece maltepede düğün salonu arıyorum daha doğrusu düğün organizasyonunun içinde olduğu restaurant arıyorum maltepe sahil yolu üzerinde paylaşıcağınız fikir ve önerilerinizi bekliyorummm:)
Maltepe demişsin ama ben sana pendikte bir mekan önericem. Pendik sahilde ada tesisleri var ben nişanımı orada yaptım düğünüm şehir dışında olmasaydı onun içinde orayı istiyordum nasip olmadı. Kendi web sitesinde menü seçenekleri ve fiyatlarıda var kişi başı tabi. Ama sıkı bi pazarlık yaparsanız indirimde yapıyolar.Bir göz atarsın umarım yardımı olur :)
canım nanna restaurant var sahil yolunda tam istediğin tarz bi yer bence canlı müziği falan çok başarılı ama düğün menüsü fiyatları konusunda fikrim yok eger hala arıyorsan bi degerlendir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?