• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul anadolu yakası için düğün mekanı acilll:(

selam canım,ben eylülde evleniyorum kartalda düğün salaonum salon manolya...düğün salonu çok şık sahibi oktay bey çok tatlı iyi ve ilgili bir insan salon 800 kişilik ben eylül ayında 4000 tl ye tuttum şimdiden ama haziran biraz daha sezon oluyor fiyat değişebilir belki ve unutma cumartesi ve pazar arasında her salonda 1000 tl fiyat farkı oluyor pazar daha uygun olduğundan biz cumartesi düşünüyoken pazarı tercih ettik :) internetten salona bakabilirsin.düğün 20.00 de başlayıp gece 03.00 e kadar devam ediyor.düğüün sonunda tüm misafirlerin hepsine nescafe,kahve dağıtılıyor.her tarz müzik var dj ine kadar,anı defteri hediye ediliyor.süper bi salon tavsiye ederim bi bakıp incelemeni....mutluluklar canım :)

selam canım,ben eylülde evleniyorum kartalda düğün salaonum salon manolya...düğün salonu çok şık sahibi oktay bey çok tatlı iyi ve ilgili bir insan salon 800 kişilik ben eylül ayında 4000 tl ye tuttum şimdiden ama haziran biraz daha sezon oluyor fiyat değişebilir belki ve unutma cumartesi ve pazar arasında her salonda 1000 tl fiyat farkı oluyor pazar daha uygun olduğundan biz cumartesi düşünüyoken pazarı tercih ettik :) internetten salona bakabilirsin.düğün 20.00 de başlayıp gece 03.00 e kadar devam ediyor.düğüün sonunda tüm misafirlerin hepsine nescafe,kahve dağıtılıyor.her tarz müzik var dj ine kadar,anı defteri hediye ediliyor.süper bi salon tavsiye ederim bi bakıp incelemeni....mutluluklar canım :)

canım benim çok teşekkür ederim kesinlikle detaylı incelicem:) sanada mutluluklar:)

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum bu tarz konular açılmış ama benim yeniden şu dönem için sizlerin paylaşımına ihtiyacım var haziran ayi için düğün planlıyoruz düğünü anadolu yakasında düşünüyoruz ancak çok pahalı olmamak şartıyla nezih,şık ve uygun ortam tercih etmekten yanayım daha önce anadolu yakası tarafında düğün yapan veya yapıcak olan yada yakınları aracılığı ile bilgi sahibi olan arkadaşların paylaşımını bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar kır düğünü ve kokteyl tarzı düşünmüyorum bilginize cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum

Bence Sophıa Çengelköy davet mekanına bakmanı tavsiye ederim gerçekten şık ve mükemmel bir mekan ablamın düğün organizasyonu orda oldu kalitesiyle hizmetiyle on numara:34:

Back