Hahaha hadi ya sezeryani mi seviyor seneler önce bi tanidigimi normal yaptırmış demekki değişmişyok cnm 112 tl medikal e gıdıyorum ama maltepe ye tasinicam kismetse oyüzden hakan beyi istiyorum...evt isteğe bağlı değişiyor bakalım kısmet ne olacak
Hayirlisi valla sen kime gidiyorsunDeltadaki doktorun mu
Tabıkı normal dogum da yaptırıyor da biraz sezeryancı gibi
Hayirlisi valla sen kime gidiyorsun
Hehehhe süper yaa 2 doktoru duymustumda 3 fenaymis herbiri farklı bilgi farklı tarz bebis cinsiyeti ne bu arada birde hakan bey nasıl muayenede ilgili konuskan birimi yoksa hemen gönderme derdindemiBen faruk beydeydim şmdi hakan beye gidiyorum ve bir doktor daha var eren hastnesinde filiz hnm birde ona gidiyorum artık 1 tanesine karar verip onla dvm edicem 3 dr birden gitmek zor olur :)
Benim hamilelil sürecim kanamali ve oldukca dusuk degerle basladi ama buna ragmen hep gercekci ve ilgiliydi...bikmadan tum msjlarima cevap verdi ve yonlendirdi...kendi adima memnunum diyeyimBnde gitmistim asli hanima ama bn pek beğenmedim. Evet ilgili ama bir sikinti durumunda insani panik ediyor.
Ben ilk dogumumu gecen sene medivia da yaptim fena degil guzel hastane.Aylin Akinci vardi iyi hos doktordu ama suni sanciyi dayadigi icin istemiyorum artik onu,medicana ya gecmis simdi..Serpil Özeni bi arastirayim belki bende denerim :)bende hastane arayısındayım.. intte via hospital selimiyede serpil özen hakkında çok iyi şeyler okudum bugün aradım randevu için hastane kapanmışama kendisi çengelköy medivia da hizmet veriyorrmuş cuma günü gideceğim nasipse.. sgk anlasmalıymıs 60 tl muayene dediler
Ben ilk dogumumu gecen sene medivia da yaptim fena degil guzel hastane.Aylin Akinci vardi iyi hos doktordu ama suni sanciyi dayadigi icin istemiyorum artik onu,medicana ya gecmis simdi..Serpil Özeni bi arastirayim belki bende denerim
Ümraniye erdem de Ayşegül hn.varmış bide onun için iyi şeyler yazıyo. Şimdi ilk kontrolü atlatayim da sonra daha detaylı arastircam.
Pendik bolge hastanesinde mustafa ozbek acayip tatli sicak ,babacan bir doktor ve cok tecrubeliKizlar pendikte tavsiye edebileceğiniz kadın doğum varmi
Serpil hanımmmmm :)))Ben ilk dogumumu gecen sene medivia da yaptim fena degil guzel hastane.Aylin Akinci vardi iyi hos doktordu ama suni sanciyi dayadigi icin istemiyorum artik onu,medicana ya gecmis simdi..Serpil Özeni bi arastirayim belki bende denerim :)