İstanbul Anadolu Yakası Hastane ve Doktor Tavsiyeleri

Deltadaki doktorun mu

Tabıkı normal dogum da yaptırıyor da biraz sezeryancı gibi

Ben faruk beydeydim şmdi hakan beye gidiyorum ve bir doktor daha var eren hastnesinde filiz hnm birde ona gidiyorum artık 1 tanesine karar verip onla dvm edicem 3 dr birden gitmek zor olur :)
Hehehhe süper yaa 2 doktoru duymustumda 3 fenaymis herbiri farklı bilgi farklı tarz bebis cinsiyeti ne bu arada birde hakan bey nasıl muayenede ilgili konuskan birimi yoksa hemen gönderme derdindemi

Yok konuşkan 15 dakıkalık suren boyunca konuşuyor bılgılendrıyor ama bazen bilmişlik yapıyor bı tavırlara gırıyor ama ıyı bır dr oldugu ıcın bunu görmezlıkten gelıyorum o kadar sertıfıkaya bende bılmiş olabılırdım dıyorum

Bende maltepedeydim zumrutevler. Medicine hospital da dogum yaptim Neslihan şeker doktorum. Cok hos bir doktordu hastanede ilgi ve alaka da cok iyiydi kalfigim sure boyunca kendimi otelde gibi hissettim. Üstelik fiyatlarda makuldu tavsiye ederim. Pendikte hastane. Maltepe tip merkezine de gitmistim orada dogum yok. Doktor seni anlasmali oldugu bir hastaneye yonlendiriyor dogum zamani sezeryan olursa doktor giriyor normal dogum olursa ona göre oluyor.vorada da rukiye hanim vardi hos bir doktordu olumlu bir bayandi tavsiye ederim ustelik muayene ücretide cok makuldu

Merhabalar,

Anadolu yakası Kozyatağı Central Hospital DR. Aslı Alay' ı tavsiye ederim, kendisi hep oldukça bilgili hem de çok güleryüzlü bir bayan

Bnde gitmistim asli hanima ama bn pek beğenmedim. Evet ilgili ama bir sikinti durumunda insani panik ediyor.

Bnde gitmistim asli hanima ama bn pek beğenmedim. Evet ilgili ama bir sikinti durumunda insani panik ediyor.
Benim hamilelil sürecim kanamali ve oldukca dusuk degerle basladi ama buna ragmen hep gercekci ve ilgiliydi...bikmadan tum msjlarima cevap verdi ve yonlendirdi...kendi adima memnunum diyeyim

bende hastane arayısındayım.. intte via hospital selimiyede serpil özen hakkında çok iyi şeyler okudum bugün aradım randevu için hastane kapanmış ama kendisi çengelköy medivia da hizmet veriyorrmuş cuma günü gideceğim nasipse.. sgk anlasmalıymıs 60 tl muayene dediler

Ben ilk dogumumu gecen sene medivia da yaptim fena degil guzel hastane.Aylin Akinci vardi iyi hos doktordu ama suni sanciyi dayadigi icin istemiyorum artik onu,medicana ya gecmis simdi..Serpil Özeni bi arastirayim belki bende denerim :)

E="Angel1888, post: 41306278, member: 684002"]Kizlar pendikte tavsiye edebileceğiniz kadın doğum varmi[/QUOTE]
Medicine hospital Neslihan şeker. Pendikte.

Dragos sema hastanesi melek uzun u tavsiye ederim, guler yuzlu ve cok ilgili, hastane de gayet guzel..

Ben ilk dogumumu gecen sene medivia da yaptim fena degil guzel hastane.Aylin Akinci vardi iyi hos doktordu ama suni sanciyi dayadigi icin istemiyorum artik onu,medicana ya gecmis simdi..Serpil Özeni bi arastirayim belki bende denerim :)
Serpil hanımmmmm :)))
Tiryakisi olursun git mutlaka :)
İnsna sadeece onu görmek için bile hamile kalabilir :)
İlk oğlumu selimiye via da onunla birlikte dünyaya getirdik
Şimdi ikinciyi bekliyoruz
Çokk ilgili çok insannnn
Tavsiye ediyorum herkese

[**]player name[||]villages[||]points[/**]
[*]Player1[|]1 village[|] 9070 points
[*]Player2[|]3 villages[|]24305 points
[*]Player3[|]7 villages[|]63451 points

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…