İstanbul Anadolu Yakası Hastane ve Doktor Tavsiyeleri

Bende afiyet hastanesine gidiyorum ancak degistirmek istiyorum umraniye civarind bakiyorum tavsiye edebileceginiz hastanr ve doktor varmi? Kozyatagi central hospital dusundum ama biraz uzak kaliyor. tavsiyeleri bekliykrum

Dragos sema hastanesi melek uzun u tavsiye ederim, guler yuzlu ve cok ilgili, hastane de gayet guzel..
merhabalar,
bende ikiz hamileyim...doğumum yaklaştıkça hastane/dr.ları sıkı araştırmaya başladım... şimdiye kadar gittiklerim içime sinmedi...yoğunluktan mıdır bilemedim çabuk bakıp gönderiyolar...sadece şikayet üzerinden cevaplıyolar....ilgi desen yok...arıyorum açmıyo dönüş yapmıyolar... her muayenede ultrasyona bakıp güzel güzel deyip gönderiyolar.

Sema hastanede Melek hn. bende istiyodum ama çok pahalı geldi... 100 tl muayene 3750+400 ikiz sezeryan, kuvez de ücretliymiş...

Emsey e gidiyorum ben doktorum pınar hnm. Muayene 80 lira, normal d 2000, zorunlu szryn 2500, istege bagli sezeryan 3000. Epidural icin +500 lira. Ogretmenlere %15indr uyguluyorlar. Tavsiye ederim
Canım bende emseye gıdıyoruz Canan hocaya. Ancak Kafamı karartan su kı doguma mesaîsi saatlerı dışındaysa eğer hangı doktor nobetcıyse o gırıyor. Bu biraz Kafamı karıştırıyor.

Canım bende emseye gıdıyoruz Canan hocaya. Ancak Kafamı karartan su kı doguma mesaîsi saatlerı dışındaysa eğer hangı doktor nobetcıyse o gırıyor. Bu biraz Kafamı karıştırıyor.

Normal doğum yapacaksan sorun etme bence, çünkü ben dogumumda doktoru sadece 10 dk gördüm. Dogumhaneye girdiğimde doktoru çağırdı ebe, ben ikindim o bebegi aldı, dikiş attı ve gitti. Tüm süreci ebelerle geçirdik, sancilarda hep ebe kontrol etti,1 defa dr kontrole geldi.

Bi arkadasimda gece acil sezeryana girdi, onunda doğumuna nöbetçi dr girmiş, hiçbir sorun yaşamamış, gayette memnundu. Sezeryanda anestezi ekibinin çok iyi olması lazım, memnundu arkadaşım.

Merhaba,Ben 24 haftalik hamileyim.Goztepe medical park ta mehtap hanima gdiyorum.Ckk sakin ilgili yasi geregide oldukca bilgi sahibi bir doktor.Ultrasonlari detayĺi bakar tahlillerle ilgilenir sohbet eder.en onemlisi cok sakin oldugu icin sizde ister istemez her muayenede sakinlesiyosunuz.☺

Dragos Fatih universitesi sema hastanesinde doktorum Melek Uzun ile normal dogum yaptim, gece 2 de sancilarim basladi 4 de dogum oldu, Melek Hn. sagolsun kosarak geldi doguma ve cok pozitifti, bir sonraki aksam 18:00 de ciktik hastaneden, hiçbir aksilik yasamadik, doktor arayanlara tavsiye ederim

Merhaba kızlar bende 13+4 deyim bugun 3 hastane 3 doktor tecrubesi edindim ilk doktorum avicenna hastanesinde soner beydi kendisi 2 dk da muayne ederek rekora imze atan bir doktor bende bu işleri bilmediğimden araştırarak anormal oldugunu anladım ilk gebeliğim ve hiç bir fikrim olmadığı gibi onunda söyleyecek hiç bir tavsiyesi olmadı acıkcask ve hastanenin basık ve kartal devlet modunda olmasından dolayı oradan cok arastırmalarımın sonucu medipol leyla hanıma gectim o kadar yogun olmasına ragmen leyla hanım cok güzel ilgilendi tahlillerimle benimle bebegımın ultrason göruntusuyle derken ona asık oldum fakat bana ben cok yogunum akşam 6 dan sonra yokum doğumunada gelmem demesinin üzerine 10 gun once kendısının sezeryana aldıgı bir arkadasımdan fena bir tecrube duyduktan sonra yine doktor arayısım basladı. Benim için hastanede cok önemli ferah olması benim acımdan cok önemli bunun üzerine yine cok arastırmalarımın sonucu central hospitale karar kıldım fatmanur hacıbaloglundan 1 ay once ancak 8 eylüle randevu alabildim. Ikılı testimin sonucunu dahi yorumlayamayacak kadar yogun olunca 8 eylülü beklemeden central da bos olan yaren bektas tan randevu aldım hastaneye bayıldım odalae calısanlar dogum hane heryer tertemiz herkes cok ilgili guleryuzlu. Yaren hanım sagolsun cok ilgilendi biraz somurtkan bir dr ama oda onun yapısı eger hakkında bilgi edinebilseydim kendisine yönelirdim siye tahmın edıyorm ama hıc bır sekilde hakkında yorum tecrube bulamadım. Şimdi 8 eylül fatmanur hanımı beklıyorum. Sizler nerelere gittiniz memnjn kaldınızmı kızlar? Gercekten cok öenmliymiş anne ve bebek için. Baya uzun yazms oldum ama içimi döktüm rahatladım

Bende kontrollere zeynep kâmile gidiyorum ama çok kararsızim normal doğum istiyorum zeynep kâmil beni biraz urkutuyor :KK42:

Ben de Anadolu Yakasında oturuyorum ve doktor arıyorum.Zeynep Kamil'den randevu aldım.İlk kontrole oraya gideceğim , sonra özele geçmek istiyorum ama çok kararsızım.
Dr.Gülnihal Bülbül' ü duymuştum Acıbadem' de bana yakın ama fiyatı çok tuzlu geldi.Muayene ücreti 220 lira,nakit.
Medipol Koşuyolu Leyla Hanım' ı duydum o da hep yoğun , en erken randevu 18 Mayıs'a var.Diğer doktorlarından daha kolay randevu bulunabiliyor.Sgk anlaşması var,muayene ücreti 75-85 arası dediler.Gidip denemeyi düşünüyorum.
Canım merhaba, Leyla hanıma mı devam ediyorsun?

Bende cekmekoyde oturuyorum umraniye civarında düzgün bi doktor ve hastane arıyorum siz hangi hastaneye gidiyosun uz?
Canim brnde umraniyedeyim birda bi kac hastane denedim hatta medivia da dogum yaptim ama hala suan karar veremedim.Sende mi umraniyede oturuyorsun

Canim brnde umraniyedeyim birda bi kac hastane denedim hatta medivia da dogum yaptim ama hala suan karar veremedim.Sende mi umraniyede oturuyorsun
Evim cekmekoyde annemde kalıyoruz genelde oda umraniyede oyuzden burda bi hastane istiyorum ama bi türlü kafama yatmiyo erdem hastanelerinden korkuyorum adam akıllı bi yer yok

Evim cekmekoyde annemde kalıyoruz genelde oda umraniyede oyuzden burda bi hastane istiyorum ama bi türlü kafama yatmiyo erdem hastanelerinden korkuyorum adam akıllı bi yer yok
Medivia hastane olarak guzel ama dogum yaptigim dr ayrildi ordan yeni gelene de hic gitmedim,bayramdan sonra gitcem memnun kalirsam tavsiye ederim,yenidogan yogunbakimi falanda var.Afiyet hast. var orasi da iyi degil bana gore,medicana var ama tuzlu biraz eger maddi gucum var dersen,tanidigim 2 dogumunu yapti cok memnun.

Medivia hastane olarak guzel ama dogum yaptigim dr ayrildi ordan yeni gelene de hic gitmedim,bayramdan sonra gitcem memnun kalirsam tavsiye ederim,yenidogan yogunbakimi falanda var.Afiyet hast. var orasi da iyi degil bana gore,medicana var ama tuzlu biraz eger maddi gucum var dersen,tanidigim 2 dogumunu yapti cok memnun.
Evet kuzenim medicana doğum yaptı 3500 tl ama çok memnun açıkçası bana çok fazla geldi maksimum 2000 tl civarı olması lazım üsküdar yunus emre hastanesini iyi diolar yol problem ondada bakalım hakkımızda hayırlısı cnm :)

X