Central Hospital ı bir araştır istersen.Çalışıyorum SSK var sadece suan Delta Hospital Esra hanıma gidiyorum ama kararsızım Maltepe çevresi bir hastane olmazsı lazım
merhabalar,Dragos sema hastanesi melek uzun u tavsiye ederim, guler yuzlu ve cok ilgili, hastane de gayet guzel..
Canım bende emseye gıdıyoruz Canan hocaya. Ancak Kafamı karartan su kı doguma mesaîsi saatlerı dışındaysa eğer hangı doktor nobetcıyse o gırıyor. Bu biraz Kafamı karıştırıyor.Emsey e gidiyorum ben doktorum pınar hnm. Muayene 80 lira, normal d 2000, zorunlu szryn 2500, istege bagli sezeryan 3000. Epidural icin +500 lira. Ogretmenlere %15indr uyguluyorlar. Tavsiye ederim
Canım bende emseye gıdıyoruz Canan hocaya. Ancak Kafamı karartan su kı doguma mesaîsi saatlerı dışındaysa eğer hangı doktor nobetcıyse o gırıyor. Bu biraz Kafamı karıştırıyor.
Canım buldunmu doktor?kimse yokmu yardımcı olacak ??
Hastane buldunmu bende o civarda ariyorumBende afiyet hastanesine gidiyorum ancak degistirmek istiyorum umraniye civarind bakiyorum tavsiye edebileceginiz hastanr ve doktor varmi? Kozyatagi central hospital dusundum ama biraz uzak kaliyor. tavsiyeleri bekliykrum
canım kurtköy ersoy hastanesıne gıdıyorum :) sen ne yaptınCanım buldunmu doktor?
Canım merhaba, Leyla hanıma mı devam ediyorsun?Ben de Anadolu Yakasında oturuyorum ve doktor arıyorum.Zeynep Kamil'den randevu aldım.İlk kontrole oraya gideceğim , sonra özele geçmek istiyorum ama çok kararsızım.
Dr.Gülnihal Bülbül' ü duymuştum Acıbadem' de bana yakın ama fiyatı çok tuzlu geldi.Muayene ücreti 220 lira,nakit.
Medipol Koşuyolu Leyla Hanım' ı duydum o da hep yoğun , en erken randevu 18 Mayıs'a var.Diğer doktorlarından daha kolay randevu bulunabiliyor.Sgk anlaşması var,muayene ücreti 75-85 arası dediler.Gidip denemeyi düşünüyorum.
Hayır canım , hiç gidemedim.Canım merhaba, Leyla hanıma mı devam ediyorsun?
Bende cekmekoyde oturuyorum umraniye civarında düzgün bi doktor ve hastane arıyorum siz hangi hastaneye gidiyosun uz?Hastane buldunmu bende o civarda ariyorum
Canim brnde umraniyedeyim birda bi kac hastane denedim hatta medivia da dogum yaptim ama hala suan karar veremedim.Sende mi umraniyede oturuyorsunBende cekmekoyde oturuyorum umraniye civarında düzgün bi doktor ve hastane arıyorum siz hangi hastaneye gidiyosun uz?
Evim cekmekoyde annemde kalıyoruz genelde oda umraniyede oyuzden burda bi hastane istiyorum ama bi türlü kafama yatmiyo erdem hastanelerinden korkuyorum adam akıllı bi yer yokCanim brnde umraniyedeyim birda bi kac hastane denedim hatta medivia da dogum yaptim ama hala suan karar veremedim.Sende mi umraniyede oturuyorsun
Medivia hastane olarak guzel ama dogum yaptigim dr ayrildi ordan yeni gelene de hic gitmedim,bayramdan sonra gitcem memnun kalirsam tavsiye ederim,yenidogan yogunbakimi falanda var.Afiyet hast. var orasi da iyi degil bana gore,medicana var ama tuzlu biraz eger maddi gucum var dersen,tanidigim 2 dogumunu yapti cok memnun.Evim cekmekoyde annemde kalıyoruz genelde oda umraniyede oyuzden burda bi hastane istiyorum ama bi türlü kafama yatmiyo erdem hastanelerinden korkuyorum adam akıllı bi yer yok
Evet kuzenim medicana doğum yaptı 3500 tl ama çok memnun açıkçası bana çok fazla geldi maksimum 2000 tl civarı olması lazım üsküdar yunus emre hastanesini iyi diolar yol problem ondada bakalım hakkımızda hayırlısı cnm :)Medivia hastane olarak guzel ama dogum yaptigim dr ayrildi ordan yeni gelene de hic gitmedim,bayramdan sonra gitcem memnun kalirsam tavsiye ederim,yenidogan yogunbakimi falanda var.Afiyet hast. var orasi da iyi degil bana gore,medicana var ama tuzlu biraz eger maddi gucum var dersen,tanidigim 2 dogumunu yapti cok memnun.