• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBUL ANADOLU YAKASI BOTOX FİYATI ?????

Merhaba daha önce gittiğim hastane fiyat artırdı 2 kişi için kili başı 450 ydi şimdi birden 1000 TL’ye çıkardılar. Başka bir yer buldum ama orası da 600 TL şu an en uygun orayı buldum. Siz daha uygun ve iyi bir yer bulursanız paylaşabilirsiniz sevinirim. Eğer gittiğim yeri öğrenmek isterseniz özelden cevap verebilirim. Reklam yapıyor gibi olmasın
Banada adres ve no atabilirmisiniz acaba

merhaba gittiğim yer 400 TL ye Aralık sonuna kadar kampanya yapmış . Bir yer daha buldum firma ismi vermiyorum reklam olmasın diye orası da yine Yolbaşı kampanyası 600 TL diyor. Ben ihtiyaç duyduğumda bu fiyatları bulamadığım için özelikle yazıyorum en azından kullanmak isteyenler faydalansın diye. Yararım olursa ne mutlu

Merhaba bende Pendikteyim yine botoks vaktiniz geldiyse beraber yaptırabilirsiniz. Bir de adını söyleyebilirmisiniz klinigin
Merhaba

yazdım ama okumamış olabilirsiniz. Orası fiyatı artırdı. Bende başka bir yer buldum. Şu an Yolbaşı kampanyasında normalde 600 tlye yaptırmıştım. Yılbaşı için ise 400 TL ye düşürmüşler.ben satın aldım botoks vaktim geldiğinde yaptıracağım.

Merhaba üç arkadaş yüzümüze botoks yaptırdık. Dördüncü kişiyi arıyoruz (500 tl vericek yaptırmak isteyen ) Anadolu yakasında oturan ve yaptırmak isteyen özelden mesaj atsın. Doktor tanıdık arkadaşımız olduğu için bu fiyat
Lütfen bilgi verirmisiniz ben yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirm

Ben 10 gun oldu yaptirali alin ve iki kas arasi memnunum sadece uygulama sonrasi az basim agridi ama bence sonuca deger.. Gittigim yer Maltepe kaymakamliginin orada..

Ben 10 gun oldu yaptirali alin ve iki kas arasi memnunum sadece uygulama sonrasi az basim agridi ama bence sonuca deger.. Gittigim yer Maltepe kaymakamliginin orada..
Merhaba dr ismi verebilrimisiniz acaba bide kaça yaptırdınız özeldende yazabilirsiniznreklam.olursa

Ay nerede o yer maltepe kaymakamlığının orada dediginiz isim ve fiyat verirmisiniz

Merhaba,

Ben kendime arkadaş arıyorum her zaman yaptırdığım bir hastane var. 2 kişi botoksu paylaştığında kişi başı 450 tl isteniyor . Pendikteyim ilgilenenler olursa özelden yazarsanız sevinirim. Botoks zamanım geldi acil cevap bekliyorum. 😃
Nereye gidiyorsunuz ben de Pendik'teyim gelebilirim

Merhaba,

Ben kendime arkadaş arıyorum her zaman yaptırdığım bir hastane var. 2 kişi botoksu paylaştığında kişi başı 450 tl isteniyor . Pendikteyim ilgilenenler olursa özelden yazarsanız sevinirim. Botoks zamanım geldi acil cevap bekliyorum. 😃
ben de sizinle gelebilirim eğer yaptırmadıysanız tuzlada oturuyorum

merhabalar işlemden memnun kaldıysanız ben de acaba doktorunuzun adını alabilir miyim?

Selamlar bende Anadolu yakasında oturuyorum. Geçen hafta yaptırdım. çok aradım, çok doktorla görüştüm. Kafam o kadar karıştı ki. Büyük estetik kliniklerinde doktorla görüşme imkanınız zaten olmuyor. Size habire birşeyler satmaya çalışan bir sağlık danışmanı sizi ayaklı cüzdan olarak görüyor maalesef. Bir estetik kliniğinde doktor bana 5 veya 6 tüp dolgu gerektiğini söyledi :olamaz: ki 30lu yaşların sonlarındayım daha. az kaldı inansam yüzümü patatese çevirecekti. Vel hasılı çok gezdim dolandım en sonunda tüccar gibi konuşmayan bir doktor buldum. dudaklarıma ve nazorabiallerime dolgu yaptırdım. sadece 2 tüp kullanıldı. 20 gün sonra tekrar gidip rütuş yaptırıcam. isterseniz doktorun bilgilerini yollayabilirim

Back