- 6 Temmuz 2010
- 92
- 19
- 298
- Konu Sahibi Hazalist91
Alın kazayakları gözaltı.Dr fatih turhan a uzman doktor instagramda sayfası var .Dysport kullandı .Hemen etkisini gösterdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alın kazayakları gözaltı.Dr fatih turhan a uzman doktor instagramda sayfası var .Dysport kullandı .Hemen etkisini gösterdi.
Bundan sonra endopeel yaptıracağım.Dr fatih turhan a uzman doktor instagramda sayfası var .Dysport kullandı .Hemen etkisini gösterdi.
ben şu an botoksa ortak arıyorum. 0533 275 17 91 sinemMerhaba,
Ben kendime arkadaş arıyorum her zaman yaptırdığım bir hastane var. 2 kişi botoksu paylaştığında kişi başı 450 tl isteniyor . Pendikteyim ilgilenenler olursa özelden yazarsanız sevinirim. Botoks zamanım geldi acil cevap bekliyorum.
Yuz germe gibi birsey miBundan sonra endopeel yaptıracağım.
Acaba yeni yer buldunuz mu yaptirmak icin.ve yillardir yaptiriyosaniz bi zarari varmi?burun kenarlarinda cizgi arttiriyor botoks diyorlar dogrumu sizde oldu muMaalesef hastane fiyat artırmış 1000 tl istiyorlar kişi başı be bu bana çok fazla geldi. Bu kadar fiyat artırmaları da çok saçma. Daha uygun bir yerde yaptıran barsa bilgi bekliyorum
Acaba yeni yer buldunuz mu yaptirmak icin.ve yillardir yaptiriyosaniz bi zarari varmi?burun kenarlarinda cizgi arttiriyor botoks diyorlar dogrumu sizde oldu mu
Devlet karşılayacakmış dediler dün haberlerde botox dolguyu doğru mu acaba
Devlet karşılayacakmış dediler dün haberlerde botox dolguyu doğru mu acaba
merhaba canın özelden yazar mısın bana?merhaba hiç botox yaptırmadım ama dediğim gibi arkadaşlarım yaptırıyorlar. ayrıca merdiven altı bir yer değil. yapan üsküdar da cildiye doktoru. ben saç mezoterapisi yaptırdım. isteyen olursa özelden talep ederse telefonunu atarım. görüşürsünüz, buradan yazamam sonra doktorun yakınımısın reklamını yapıyosun vs uğraşamam.
doktor kim acaba?Ben yaptırdım tüm yüz botox 700 yo yaptı.
Çok ilgileniyorum ama şu an doğum iznindeyim ve para yok malesef. İie başlayayım ben sana her zaman arkadaşlık yaparımMerhaba,
Ben kendime arkadaş arıyorum her zaman yaptırdığım bir hastane var. 2 kişi botoksu paylaştığında kişi başı 450 tl isteniyor . Pendikteyim ilgilenenler olursa özelden yazarsanız sevinirim. Botoks zamanım geldi acil cevap bekliyorum.
merhabalar, ben de öğrenebilir miyim dr un adını veya numarasını? çok teşekkür ederimmerhaba hiç botox yaptırmadım ama dediğim gibi arkadaşlarım yaptırıyorlar. ayrıca merdiven altı bir yer değil. yapan üsküdar da cildiye doktoru. ben saç mezoterapisi yaptırdım. isteyen olursa özelden talep ederse telefonunu atarım. görüşürsünüz, buradan yazamam sonra doktorun yakınımısın reklamını yapıyosun vs uğraşamam.
Merhaba daha önce gittiğim hastane fiyat artırdı 2 kişi için kili başı 450 ydi şimdi birden 1000 TL’ye çıkardılar. Başka bir yer buldum ama orası da 600 TL şu an en uygun orayı buldum. Siz daha uygun ve iyi bir yer bulursanız paylaşabilirsiniz sevinirim. Eğer gittiğim yeri öğrenmek isterseniz özelden cevap verebilirim. Reklam yapıyor gibi olmasınMerhaba bende Pendikteyim yine botoks vaktiniz geldiyse beraber yaptırabilirsiniz. Bir de adını söyleyebilirmisiniz klinigin