• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBUL ANADOLU YAKASI BOTOX FİYATI ?????

Hazalist91

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
3
1
1
34
Hanımlar İstanbul Anadolu yakasında uyguna dolgu- botox yaptıranlar yazabilirler mi ?
Ben bundan 4 ay once bağdat caddesinde alın bölgesiyle kaş arası botox ,
toplamda 850 tl verdim. Ama tüm yüz bölgesini daha uyguna yapan yerler varmış.
Yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi verebilir misiniz ?

bu botoksların etkisi 6 ay mı sürüyor sadece? bir de her sonraki yapılışda etki süresi kısalıyormuş dopru mudur?

Selamlar bende Anadolu yakasında oturuyorum. Geçen hafta yaptırdım. çok aradım, çok doktorla görüştüm. Kafam o kadar karıştı ki. Büyük estetik kliniklerinde doktorla görüşme imkanınız zaten olmuyor. Size habire birşeyler satmaya çalışan bir sağlık danışmanı sizi ayaklı cüzdan olarak görüyor maalesef. Bir estetik kliniğinde doktor bana 5 veya 6 tüp dolgu gerektiğini söyledi :olamaz: ki 30lu yaşların sonlarındayım daha. az kaldı inansam yüzümü patatese çevirecekti. Vel hasılı çok gezdim dolandım en sonunda tüccar gibi konuşmayan bir doktor buldum. dudaklarıma ve nazorabiallerime dolgu yaptırdım. sadece 2 tüp kullanıldı. 20 gün sonra tekrar gidip rütuş yaptırıcam. isterseniz doktorun bilgilerini yollayabilirim

Selamlar bende Anadolu yakasında oturuyorum. Geçen hafta yaptırdım. çok aradım, çok doktorla görüştüm. Kafam o kadar karıştı ki. Büyük estetik kliniklerinde doktorla görüşme imkanınız zaten olmuyor. Size habire birşeyler satmaya çalışan bir sağlık danışmanı sizi ayaklı cüzdan olarak görüyor maalesef. Bir estetik kliniğinde doktor bana 5 veya 6 tüp dolgu gerektiğini söyledi :olamaz: ki 30lu yaşların sonlarındayım daha. az kaldı inansam yüzümü patatese çevirecekti. Vel hasılı çok gezdim dolandım en sonunda tüccar gibi konuşmayan bir doktor buldum. dudaklarıma ve nazorabiallerime dolgu yaptırdım. sadece 2 tüp kullanıldı. 20 gün sonra tekrar gidip rütuş yaptırıcam. isterseniz doktorun bilgilerini yollayabilirim
Dr bilgisini paylasabilir misiniz? simdiden tesekkurler :)

Hanımlar İstanbul Anadolu yakasında uyguna dolgu- botox yaptıranlar yazabilirler mi ?
Ben bundan 4 ay once bağdat caddesinde alın bölgesiyle kaş arası botox ,
toplamda 850 tl verdim. Ama tüm yüz bölgesini daha uyguna yapan yerler varmış.
Yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi verebilir misiniz ?

Merhaba,

Ben kendime arkadaş arıyorum her zaman yaptırdığım bir hastane var. 2 kişi botoksu paylaştığında kişi başı 450 tl isteniyor . Pendikteyim ilgilenenler olursa özelden yazarsanız sevinirim. Botoks zamanım geldi acil cevap bekliyorum. 😃

Merhaba dr bilgisini bana da gönderebilir misiniz?

Merhaba,

Ben kendime arkadaş arıyorum her zaman yaptırdığım bir hastane var. 2 kişi botoksu paylaştığında kişi başı 450 tl isteniyor . Pendikteyim ilgilenenler olursa özelden yazarsanız sevinirim. Botoks zamanım geldi acil cevap bekliyorum. 😃
İyi geceler kendinize botoks için arkadaş buldunuz mu

Merhaba,

Merhaba,nerede yaptiriyorsunuz botoxu acaba?

Merhaba,

Ben de Pendikteyim nerede yaptırıyorsunuz ?

sanırım bilen yok. bende arıyorum aslında uygun ve güvenilir bir yer ama ikisi bir arada olmuyor sanırım
Merhaba, ben Ataşehir de Dr. Dicle Sevük'e gidiyorum bir arkadaşımın tavsıyesiyle gitmiştim. Tavsıye ederım çok doğal görünüyor. Fiyatları da çok uygun.

Merhaba,

Ben düşünüyorum ama ay basında memnun kaldinizm8 burdan kac ay gitti

Merhaba,

Buldunuz mu birini

En uygun yapan dr 850 den başlıyor sadece botoxs kullanılan marka farklı diyor yüksek fiyatla yapanlar

Back