• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul anadolu yakası 26 eylül de buluşmaya ne dersiniz

hım şimdi bunları hepsi geliyomu...
Arada ekenler olacak gibime geliyo ama...
Canımcım sen bunlara msj attınmı ben atayımmı??

Hayır msj atmadım daha Sen Anadolu da daha yakınsın istersen sen msj at ilgilen
Numara falan ben Avrupa da olduğum için fazla ilgilenemem gelenlerle falan daha yeri bilmiyorum
Eken olur mu bilmiyorum aynı listenin üzerine ekleme yaptım benlaelaelaelaelae

kızlar ben de gelicem kesin ama listedekilerin hepsi gelicek mi ya ?
bana da ekecekler gibime geliyo:olmaz:

Kızlar eşime bahsettim mızmızlandı onu ikna etmeye çalışıyorum mafoldumben bir aksilik olmazsa gelicem mutlaka. gelirsem zaten çok fazla duramam belki ama ekme gibi bir durum olmaz yani çok istiyorum sizlerle tanışmayı..

:1hug:opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

Ok Canım
Bakalım. Corel gelmiyor ben nasıl gelicem bilmiyorum.
Aranıza geçte katılabilirim Bi müşterim o güne toplantı talep etti.

Çok özür dileyerek gelemeyeceğimi bildiriyorum.
ne olur kusura bakmayın, hiç planlamadığım bir olay gerçekleşti.
özür dilerim...

Ne yani kıslarr kimse gelemeyecekmi cimcime eses ve ben kaldık geriye haaa mafoldumben
speedy-gonzales inde muamma geleceği hadi bakalım yarına kadar tek tek dökülüyoruz:gitme:

kızlar son güne kadar lütfen geleceklerde gelmeyeceklerde kesin olarak bildirsinler
1.si gidip orada sap gibi kalmak istemem, ayrıca zamanımıza yazık...
2.si kimsenin gelmeyeceğini düşünerek gitmezsem eğer, haber vermeyen biri gelir falan o arkadaşada yazık değilmi??

kızlar son güne kadar lütfen geleceklerde gelmeyeceklerde kesin olarak bildirsinler
1.si gidip orada sap gibi kalmak istemem, ayrıca zamanımıza yazık...
2.si kimsenin gelmeyeceğini düşünerek gitmezsem eğer, haber vermeyen biri gelir falan o arkadaşada yazık değilmi??

Canım benim kesin gelicem ben yaa cumartesi ordayım ben dediğin de çok haklısın lütfen gelecek olanlar kesinliği belirtsin yada gelemeyecek olunsa bile.
Gerçekten orda sap gibi beklemeyelim hem eşimi bu sabah zor zar ikna ettim.
Kar da gelecekti sanırım ondan haber varmıkafamçokkarıştı

Back