• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul anadolu yakası 26 eylül de buluşmaya ne dersiniz

selaam
çok hoş bir başlık gördüm ve bi nevi balık gibi atladım tam da aklımdan geçiyordu çünkü.
ben pek yeni sayılmam ama burası bir derya ve üyemiz çok. ne kadar faal de olsak farklı başlıklarda takılıyoruz ve birbirimze yabancıyız.yeni arkadaşlıklar için güzel bir buluşma olacağı düşüncesindeyim.
ben de çekmeköy de oturuyorum ikea güzel bir seçim olmş anadolu yakasının merkezi sayılır her yerden bir vesaitle ulaşım olabiliyor biraz maltepe pendik tarafına ters olabilir.
bostancıdan gelecekler için 19D var
kadıköyden gecekler için seçenek çok
üsküdardan da öyle
karşıdan 522 topkapı 103 beşiktaş 122b taksim mecidiyeköy gib gibi gbi
yalnız buluşma ne gün olacak? çalışanlara uygun bi gün mü mesela benim bir tek pazarım var :( eğer uyarsa ben de varım demek istiyorum(demiştim ama gelemiyorum malesef) kaç kişiyiz toplam?

buarada arda kardeşim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

tüm yazıları okuyamadım cevap veren vardır tekrar soruyorsam kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
selaam
çok hoş bir başlık gördüm ve bi nevi balık gibi atladım tam da aklımdan geçiyordu çünkü.
ben pek yeni sayılmam ama burası bir derya ve üyemiz çok. ne kadar faal de olsak farklı başlıklarda takılıyoruz ve birbirimze yabancıyız.yeni arkadaşlıklar için güzel bir buluşma olacağı düşüncesindeyim.
ben de çekmeköy de oturuyorum ikea güzel bir seçim olmş anadolu yakasının merkezi sayılır her yerden bir vesaitle ulaşım olabiliyor biraz maltepe pendik tarafına ters olabilir.
bostancıdan gelecekler için 19D var
kadıköyden gecekler için seçenek çok
üsküdardan da öyle
karşıdan 522 topkapı 103 beşiktaş 122b taksim mecidiyeköy gib gibi gbi
yalnız buluşma ne gün olacak? çalışanlara uygun bi gün mü mesela benim bir tek pazarım var :( eğer uyarsa ben de varım demek istiyorum(demiştim ama gelemiyorum malesef) kaç kişiyiz toplam?

buarada arda kardeşim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

tüm yazıları okuyamadım cevap veren vardır tekrar soruyorsam kusura bakmayın.

aaaa merhaba canım ben de çekmeköydeyim:)

aaaa merhaba canım ben de çekmeköydeyim:)

tam olarak neresinde hekimbaşı tarafı gibi yukarda mı şahinbeyde mi?
villa beldenin orlarda mı?
çekmeköy ilköğretim tarafında mı?
ben otobana yakınım çamlıkta
:dance:

çok kabayım afedersin merhaba canım :)

İkinizde de MErhaba.
Umarım gelebilirsin canım cumartesi çalışmıyor isen Gelebilirsin.

işte malesef işteyim ctesi günü :( gelmeyi çok istiyordum oysa
rakip değilim yanlış anlamayın ama pazar günü çalışıp bnm gibi gelemicek arkadaşlar geldi aklıma benden de şöle bi fikir çıktı
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...idelim-diyenler-anadolu-yakasi-bayanlari.html

bu buluşmadan sonra bir de pazar brunch a gidelim ne dersiniz yukarıdaki link de bnm nacizane topicim

işte malesef işteyim ctesi günü :( gelmeyi çok istiyordum oysa
rakip değilim yanlış anlamayın ama pazar günü çalışıp bnm gibi gelemicek arkadaşlar geldi aklıma benden de şöle bi fikir çıktı
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...idelim-diyenler-anadolu-yakasi-bayanlari.html

bu buluşmadan sonra bir de pazar brunch a gidelim ne dersiniz yukarıdaki link de bnm nacizane topicim

Çok Güzel ama Canım Ben Avrupa Yakasındayım.
İki gün üstüste o tarafa geçebilir miyim Bilmiyorum
Söz vermeyim ama Aklımda olsın canım eğer Cumartesi Kolay gelirsem
İlk kez gelicem,PAzarda gelmek isterim.

Çok Güzel ama Canım Ben Avrupa Yakasındayım.
İki gün üstüste o tarafa geçebilir miyim Bilmiyorum
Söz vermeyim ama Aklımda olsın canım eğer Cumartesi Kolay gelirsem
İlk kez gelicem,PAzarda gelmek isterim.

2 gün üst üste olması şart değil bi sonraki hafta da yapabilirz hem 26 eylüldekine gelen arkadaşlar için de zor olmaz kocalar isyan etmesin dim haftasonu beni bıraktın geziyosun diye kaydirigubbakcemile3

anadolu avrupa birleştirir orta yolu buluruz olmassa köprüye yakın yada vapurla ulaşılcak bi sahil. paşa limanı mesela ?

buarada ferhundeyi oynayan hatun bana çok sempatik gelir sama yazdıkça içim açılıyo resme baka baka

2 gün üst üste olması şart değil bi sonraki hafta da yapabilirz hem 26 eylüldekine gelen arkadaşlar için de zor olmaz kocalar isyan etmesin dim haftasonu beni bıraktın geziyosun diye kaydirigubbakcemile3

anadolu avrupa birleştirir orta yolu buluruz olmassa köprüye yakın yada vapurla ulaşılcak bi sahil. paşa limanı mesela ?

buarada ferhundeyi oynayan hatun bana çok sempatik gelir sama yazdıkça içim açılıyo resme baka baka

4 Ekim Pazar Günüde Taksimde Buluşucaz
Topik SAhibiyim :dance::dance: Beklerim.
İlerleyen haftalarda bigün olabilir ama canım 4 ekimden de sonrahihoyyythihoyyyt
Arkadaşlarım ve Ailem beni ona benzetir ne alaka bilmiyorum ama vereliniortakvereliniortak
Bende Severim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

topicine baktım ama göremedim canım bi sorun olmazsa gelmek isterim bn de.saat kaçta nerede? bi de kim kim geliyorakannehir

sitaree,sabine,bende çekmeköyde çalışıyorum neresi oldunu sölemim
ikinizde hemen bilirsiniz belkide hergün önünden geçiyonuzdur
şahinbeydeyim buralarda bi buluşma olursa gelebilirim ama sadece pazar günleri izinliyim
normalde beykoz paşabahçede oturuyorum

şahinbeydeyim buralarda bi buluşma olursa gelebilirim ama sadece pazar günleri izinliyim

naz bacım amma ortak yönümüz var ikimizde çekmeköyde oturuyoruz ikimizde yönetici asistanıyız ikimiz de evli pazar günü izni olan bayanlarız yoksa biz kardeş miyiz? kaydirigubbakcemile3

niye sölemiyosun kız basmayız merak etme..evet biliyoruzdur belki şahinbey güzek ve ufak bi yer.biz 3 müz buluşma yapsak olcak nerdeyse çemberi daraltıp çekmeköy buluşması mı yapsak ne sırnaşık şey

tam olarak neresinde hekimbaşı tarafı gibi yukarda mı şahinbeyde mi?
villa beldenin orlarda mı?
çekmeköy ilköğretim tarafında mı?
ben otobana yakınım çamlıkta
:dance:

çok kabayım afedersin merhaba canım :)

naniknanikcanım madenlerdeyim salı pazarının hemen ilk sokağı bilirsin
yeni misin çamlıkta ?orda çok arkadaşım var benim

evet olabilir 3 kişilik yapalım ama ben burda oturmuyorum çalışıyorum
asıl beykozda oturuyorum ama bütün bir günüm burda geçiyor.

canım ben de şahinbeydeyim
ve hemen hemen hergün gezeriim mağazaları falan belki de tanışıyoruz seninle
özelden yaz bari nerde çalıştığını mertak ettim:)

naz bacım amma ortak yönümüz var ikimizde çekmeköyde oturuyoruz ikimizde yönetici asistanıyız ikimiz de evli pazar günü izni olan bayanlarız yoksa biz kardeş miyiz? kaydirigubbakcemile3

niye sölemiyosun kız basmayız merak etme..evet biliyoruzdur belki şahinbey güzek ve ufak bi yer.biz 3 müz buluşma yapsak olcak nerdeyse çemberi daraltıp çekmeköy buluşması mı yapsak ne sırnaşık şey

valla süpersin canım yapalımkaydirigubbakcemile

canım ben de şahinbeydeyim
ve hemen hemen hergün gezeriim mağazaları falan belki de tanışıyoruz seninle
özelden yaz bari nerde çalıştığını mertak ettim:)

hımmmmm sen kesin biliyorsundur burayı bilemiyorum ya sanki yazmasam daha iyi:kedi:
kızma ama tamammı darılmaca yok

hımmmmm sen kesin biliyorsundur burayı bilemiyorum ya sanki yazmasam daha iyi:kedi:
kızma ama tamammı darılmaca yok

canım neden darılıym kı serbestsın söyleyip söylememekte
muhabbet açıldı öyle sordum bilsem ne olur bilmesem ne olur:lepi:

sağol canım anlayışın için öpüyorum çok gene gelirim iyi akşamlar

Back