selaam
çok hoş bir başlık gördüm ve bi nevi balık gibi atladım tam da aklımdan geçiyordu çünkü.
ben pek yeni sayılmam ama burası bir derya ve üyemiz çok. ne kadar faal de olsak farklı başlıklarda takılıyoruz ve birbirimze yabancıyız.yeni arkadaşlıklar için güzel bir buluşma olacağı düşüncesindeyim.
ben de çekmeköy de oturuyorum ikea güzel bir seçim olmş anadolu yakasının merkezi sayılır her yerden bir vesaitle ulaşım olabiliyor biraz maltepe pendik tarafına ters olabilir.
bostancıdan gelecekler için 19D var
kadıköyden gecekler için seçenek çok
üsküdardan da öyle
karşıdan 522 topkapı 103 beşiktaş 122b taksim mecidiyeköy gib gibi gbi
yalnız buluşma ne gün olacak? çalışanlara uygun bi gün mü mesela benim bir tek pazarım var eğer uyarsa ben de varım demek istiyorum(demiştim ama gelemiyorum malesef) kaç kişiyiz toplam?
buarada arda kardeşim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
tüm yazıları okuyamadım cevap veren vardır tekrar soruyorsam kusura bakmayın.
çok hoş bir başlık gördüm ve bi nevi balık gibi atladım tam da aklımdan geçiyordu çünkü.
ben pek yeni sayılmam ama burası bir derya ve üyemiz çok. ne kadar faal de olsak farklı başlıklarda takılıyoruz ve birbirimze yabancıyız.yeni arkadaşlıklar için güzel bir buluşma olacağı düşüncesindeyim.
ben de çekmeköy de oturuyorum ikea güzel bir seçim olmş anadolu yakasının merkezi sayılır her yerden bir vesaitle ulaşım olabiliyor biraz maltepe pendik tarafına ters olabilir.
bostancıdan gelecekler için 19D var
kadıköyden gecekler için seçenek çok
üsküdardan da öyle
karşıdan 522 topkapı 103 beşiktaş 122b taksim mecidiyeköy gib gibi gbi
yalnız buluşma ne gün olacak? çalışanlara uygun bi gün mü mesela benim bir tek pazarım var eğer uyarsa ben de varım demek istiyorum(demiştim ama gelemiyorum malesef) kaç kişiyiz toplam?
buarada arda kardeşim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
tüm yazıları okuyamadım cevap veren vardır tekrar soruyorsam kusura bakmayın.
Son düzenleyen: Moderatör: