• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul anadolu yakası 26 eylül de buluşmaya ne dersiniz

ay kızlar valla neresinde bulusucaz ikea nın?
şimdi kaç kişiyiz kızlar ya ?cımcımecım sen mı tutuyodun lısteyı son durum nedır?
5-6 kısı varmıyız barı?

Kızlar ben malesef gelemiycem mafoldumben
Sevgili kayınvalideciğim düşmüş kalça kemiğini incitmişakannehir
Hernedense iki kızı benden ayrı bir gelini olmasına rağmen beni istiyor yanına bu sabah hastanedeydim allahım bana yardım etsin dualarınızı esirgemeyin kızlar okadar sinirliyimki elimden bir kaza çımaz inşallah mazallah korkuyorum.
Öğlen eve geçti bende birazdan gidicem yanına öyle nazlı öyle garip biriki ahh ölüyorum diyip duruyormafoldumben
Beni deli ediyor. sizlerinde başını ağrıtmayayım çok çok özür diliyorum cimcime eses cim kayınvalidem ve herzamanki süprizleri:çok üzgünüm:
Gelemiyeceğim için çok üzgünüm:a015:

Kızlar ben malesef gelemiycem mafoldumben
Sevgili kayınvalideciğim düşmüş kalça kemiğini incitmişakannehir
Hernedense iki kızı benden ayrı bir gelini olmasına rağmen beni istiyor yanına bu sabah hastanedeydim allahım bana yardım etsin dualarınızı esirgemeyin kızlar okadar sinirliyimki elimden bir kaza çımaz inşallah mazallah korkuyorum.
Öğlen eve geçti bende birazdan gidicem yanına öyle nazlı öyle garip biriki ahh ölüyorum diyip duruyormafoldumben
Beni deli ediyor. sizlerinde başını ağrıtmayayım çok çok özür diliyorum cimcime eses cim kayınvalidem ve herzamanki süprizleri:çok üzgünüm:
Gelemiyeceğim için çok üzgünüm:a015:

canım çok geçmiş olsun sen de birdahakı sefere katılırsın aramıza inşallah

kızlar yarın bana moral verın boşanma günüm belli oldu:(

Ya kızlar dökülüyoruz bendeki heyecan kayboluyor...
Buluşma sorumluluğu bende baya stres oluşturuyor, daha önce bir buluşma daha ayarlamıştım çünkü...

merhabaa...bende ümranıyede uturuorum ikea bana çok yakın gelmek istiorum ama aranızdan kimseyi tanımıorum sanırım siz daha öncedende buluşmus tanmışmıssınız..geliimmi bendee :kedi:

kızlar ümraniye cafur olsun bana yakın orası

hımım bir sorayım abime nasıl tanıyacaksınız bir işaret var mı elinizde

hıı yakama kırmızı karanfil takıcam :))
Zaten buluşmalara gelen herkes birbirini çekiyor, bundan öncekiler hep öyle oldu inanın...
Ama isteyenlere tel vericem...

Back