Uzun bir bekleyisin ardindan mutlulukla sonlanan hikayem.
Ilk zamanlar cok takilmasam da zamanla dert oldu icime ozlem oldu ve uygun bir zamanda tedaviye baslama karari...
derken kendimi o hastane senin bu doktor benim gezerken buldum. Once devlet hastanelerinde denedim sansimi hep ayni adet gecikmesi bir sorun yok ilaclara devam
acaba ozelemi baslasak derken hadi bide burdan basladik esimle surekli tedavi icin kosturmaca aslinda ne esimde ne bende bir problem yok ama sonucta yok . Gittikce umitsizlige kapildik yipraniyo insan ister istemez icime kapandim disari cikmak istemedim bile taki yolum o allah dostu doktorumla kesisene kadar once nasil olsa aynisini soyleyecek ayni ilaclari verecek diye dusune dusune girdik odasina bir kac alisildik soru muayene ilac vermedi once allahin izniyle olur hersey ama once kafani bosaltman lazim bir rahatla olumlu dusunerek bekleyelim bu surecte dedi sasirdim ilac yok yorum yok uc ay sonra tekrar gittim yine yok olmadi dedim hsg aldi once bi sorun yok yine biraz bekledim yok olmuyo . Surec kendiliginden devam ediyo beklerken diger hastalarla konusmaya basladim icimde umut olustu ilkdefa kadin doktor oldugu icin rahat ifade ediyodum kendimi .
Beklemeyelim dedi doktorum bazen nedensiz olmayabiliyo rabbim nasip ederse kucaginda bir evladin olsun sonrasinda insallah cozumune bakalim dedi asilama ile ne zaman nede umut kaybetmemeliydim .
Ve iste surec basladi. Anne olma yolunda ilk adimlarimdi biraz buruk korkak belki ama umutlu ikinci gunumde ignelerle basladik 10 gun bigun doktoruma disarida oyle guzel bir gunes varki icime umut oluyo hocam dedim boyle olumlu dusunmen guzel dedi. Hayaller kurmaya basladim. Ama rabbimin dedigi olur diyerek kurdum hayalimi.
11. Gun opu islemi genel anesteziyle ☺bir dizi sacmaladim esim videoya almis beni. Embriyologdan haber bekleme sureci elim gozum aklim telefonda .Derken aradi 5 gun sonra transfer varrrr.
Transfer gunu dualarla basladi doktorum ve ekibi maneviyat zaten hayir yolunda atilan kutsal adimlardan biri degilmi bu . 13 gun sonra test var zaman gecmiyo ilk kez test gunu geldi kan verdim sonuc bekliyoruz tabi doktorlarin cikis saati gozum telefonda sonuc sayfasi acik bi esime bi telefona bakiyorum ve iste 338 nedemek oluyo bu diye azarliyorum bide esimi sok olmustum rabbim razi olsun doktorum cikmamis sonucumu beklemis benden daha mutluydu sanki. Sarildik aglamam durmuyo telefonda haber veriyo esim herkese kah afliyoruz kah guluyoruz . Eve donuyoruz ben tutturdum nobetci eczane neden diyo esim test almam lazim okadar cok istedimki o ciftcizgiyi aldik tabi hala sakliyorum. Kese kalpatisi olusumu cinsiyeti derken dogum ruya gibi bi dogum oldu rabbimin doktorumun ve hastanenin sayesinde. Suan misil misil uyuyan yavruma bakip hersabah oldugu gibi duami ediyorum canim doktoruma. umudunuzu hic yitirmeyin insallah isik olsun bu yazim size Anne bildigim o sevgiyle sevdigim doktorum hayatimin donum noktasi Nesrin BASTUĞ hocama ve emsey hastanesine sonsuz minnetlerimle