- 26 Eylül 2010
- 973
- 2
- 48
- Konu Sahibi Bencitlembik
istanbul-anlatilmaz-yasanir-derim....cok-ozledim-cokkkkkkk-off-yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar istanbulda avrupa yakasını mı yoksa anadolu yakasını mı önerirsiniz?
bende evlenip istanbul a geldim 2.5 senedir istanbuldayım.hiç arkadaşım olmadığı için istanbulu sevmiyorum aslında güzel şehir ama bi cevrem olmayınca beni bunaltıo yaa
Yakuplu benim hoşuma gidiyor Villa evler Sessiz Sakin bir ortam süper :)beyikdüzünün en nezih semti neresi ulaşımı nasıl bilen varmı huuu huuuuuu???????
beyikdüzünün en nezih semti neresi ulaşımı nasıl bilen varmı huuu huuuuuu???????
Ben Doğuma büyüme İstanbulluyum 1-2 arkadaşım var onlarlada pek görüşemiyorum birisi nişanlı birisi evli ve bana uzaklar benimde arkadaşım yok 2 göz odada ömrümü geçiriyorum
Güngörende canımmm peki yasen ?Sen nerede oturuyorsun canım.
bahçelievler çok güzel bir yer severim orayı bende mecburiyetten burda oturuyorum. En Kısa sürede taşıncam insallah... Karşı tarafta nerede oturuyorsun canım?Ben anadolu yakasındayım.
Bakırköyde doğdum ama 9 yaşına kadar da bahçelievlerde yaşadım :)
bahçelievler çok güzel bir yer severim orayı bende mecburiyetten burda oturuyorum. En Kısa sürede taşıncam insallah... Karşı tarafta nerede oturuyorsun canım?
bizde beyler beyine taşınmak istiyoruz herşeyin hayırlısı. anadolu daha güzel daha nezih bi yer İnsanları bile bambaşka :)Kartal da canım. Avrupa yakası çok yorucu trafiği özellikle.Anadolu yakası daha iyi geliyor.
bizde beyler beyine taşınmak istiyoruz herşeyin hayırlısı. anadolu daha güzel daha nezih bi yer İnsanları bile bambaşka :)