Istanbul///34

selamlar arkadaşlar,istanbulda şişli civarında kiralar ne kadardır acaba?duyduğum kadarıyla şişli biraz pahalı bir semt,şişliye yakın hangi semtler var,ve kira durumları nedir?eşim bi iş teklifi aldı,ben istanbula pekte sıcak bakmıyorum,hiç yaşaybilecekmişim gibi gelmiyor bana.teklifi değerlendirmeden önce küçük bir ön araştırma olsun diye soruyorum,yardımlarınızı esirgemezseniz memnun olurum.

İstanbul'um benım..:KK69:
Aşığım sana aşığıııııım! Doyamıyorum kı sana bakmaya...
Kıymetı bılınmesı gereken sehır.Azerbaycan'da dogdum fakat 2 yasımdan berı ıstanbuldayım 2 yasımdan berı de asıgım bu sehıre cok ayrı cook

herkese mrb =)
bende yeni evlendim pendik güzelyalıya gelin geldim bahçelievlerden çok sıkılıyorum hiç arkadaşım yok bu siteye üye oldum burda güzel arkadaşlıklar edineceğimi umuyorum:2:

Doğma büyüme İstanbulluyum. Ben de bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Ne demiş şair "güleni şöyle dursun ağlayanı bahtiyar" :)

bende evlenip istanbul a geldim 2.5 senedir istanbuldayım.hiç arkadaşım olmadığı için istanbulu sevmiyorum :KK50: aslında güzel şehir ama bi cevrem olmayınca beni bunaltıo yaa :KK37:

bende evlenip istanbul a geldim 2.5 senedir istanbuldayım.hiç arkadaşım olmadığı için istanbulu sevmiyorum :KK50: aslında güzel şehir ama bi cevrem olmayınca beni bunaltıo yaa :KK37:

Bende evlenip geldim 1 senedir burdayım.. Hiç arkadaşım yok benimde ama ablam var o da İstanbul'a gelin geldi :)
Ama her zaman görüşemiyoruz işte aramızda mesafe var.. Bide yeni olduğumdan burda sürekli gidemiyorum.. Zamanla alışıcam :)
Seviyorum İstanbul'u çok başka bir şehir :KK16:

Ben Doğuma büyüme İstanbulluyum 1-2 arkadaşım var onlarlada pek görüşemiyorum birisi nişanlı birisi evli ve bana uzaklar benimde arkadaşım yok 2 göz odada ömrümü geçiriyorum :KK43:

Ben anadolu yakasındayım.
Bakırköyde doğdum ama 9 yaşına kadar da bahçelievlerde yaşadım :)

Ben anadolu yakasındayım.
Bakırköyde doğdum ama 9 yaşına kadar da bahçelievlerde yaşadım :)
bahçelievler çok güzel bir yer severim orayı bende mecburiyetten burda oturuyorum. En Kısa sürede taşıncam insallah... Karşı tarafta nerede oturuyorsun canım?

bahçelievler çok güzel bir yer severim orayı bende mecburiyetten burda oturuyorum. En Kısa sürede taşıncam insallah... Karşı tarafta nerede oturuyorsun canım?

Kartal da canım. Avrupa yakası çok yorucu trafiği özellikle.Anadolu yakası daha iyi geliyor.

Kartal da canım. Avrupa yakası çok yorucu trafiği özellikle.Anadolu yakası daha iyi geliyor.
bizde beyler beyine taşınmak istiyoruz herşeyin hayırlısı. anadolu daha güzel daha nezih bi yer İnsanları bile bambaşka :)

X