İştahsızlık

kalpkalpkalp

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1
0
6
Ankara
Herkese merhaba, forumu upuzun bir zamandır takip ediyordum ilk mesaj bu konuya vesile oldu :) Malesef iştahım yok, buradaki her şeyi denememe rağmen kilo alamadım. İştah açıcı önerileriniz varsa çok mutlu edersiniz beni şimdiden teşekkürler :))

mesajı geç gördüm kuzu ...
yemeklerin yanında yeşil sogan ya da acı biber ye direk iştahı açar az az yiyosan benim gibi iştah için ekmegının arasına biraz zaman geçince bişeyler koy ye mesela ben soğuk yemeği daha çok seviyorum aksamdan mesela ne yaptık mesela menemen diyelim o soguyunca dolduruyorum ekmeğimin arasına biraz da üzerine zeytin felan koyuyorum oyle yiyorum :)

ben de çook denedim heer şeyi ama her şeyi ilaçlar içtim şu bahsi geçen şuruplardan kaç şişe içtim hem de ama yok insan kafasında olmayınca açılmıyor iştahı ilaç zamanı açılmıştı aldım 2 3 kilo bırakınca verdim

neyse sadede geleyim şu an iştahım öyle açık ki onu da şöyle başardım her öğünümü kendim hazırladım süsleye süsleye
sonraa yedikçe yedim hep zorladım hep zorladım
şu an midem büyüdü sanırım doymak bilmiyoruumm

demır eksıklıgı olup olmadıgını kontrol ettırın cıddı anlamda ıstahsızlık yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…