suanda oglum 2yasinda ve 4 aylik. 2 yasindayken memeden kestim ve yemek yemeye basladi. ondan oncesi hic bisey yemezdim. zorla yedirirdim. onune farkli farkli oyuncaklar atardim o onlarla oyalanirken caktirmadan yedirirdim. obur turlusu hic bisey yemezdi. okadar sinirlerim bozuluyorduki aglardim((( simdi Allaha sukur cok cok iyi, bazen kendisi istiyor yemek ver diyo, sut ver diyo, meyve ver diyo)))))
canım benim oğlumla 1 ay öncesine kadar çok kusuyordu
günde 3-4kez((
dr.umuz reflüden şüphelenmişti ve mide bulantıları olmasın diye kapsül kullandık ve işe yaradı
iştahımız hiç yok!
mama sandalyesinde yediriyorum
ağlıyor öksürüp kendini öğürtüyor
2 gündür sütle doyuyor
ne verirsem yemiyor ve sevmediği süt 2 gündür favorisi
kahvaltıyı ben bile bulamaç yapıyorum hayatım
yumurta,ceviz,pekmez,muz,cicibebe,süt,peynir bazen pekmez yerine bal kaymak
bunları tek yemiyor mecburen bulamaç yapıyorum
çevrende muhakkak iştahlı bebekler vardır
önüne ne gelirse yemeye çalışan bebekler:)
eltimin oğlu 2 yaşında ve bayramda önümüze gelen baklavaları annesi vermedi diye kendi yedi:)))
ben oğluma versem direk ağlıyor
bu yüzden sorun yapma hiçbirşeyi bizim çocuklarımız böyle büyüyecek canım
Tabiki canım yiyen bebek her halinden belli oluyor. Ben kızımın eline elma dilimi veriyorum yesin diye, o oynayıp oraya buraya atıp bana geri veriyor.. Yine de buna şükür.. Allah dermansız dert vermesin.. Sağlıkları yerinde. Reflüden kurtulduğunuza da çok sevindim.İnşallah bi daha çıkmaz karşınıza.
benimde oğlum 9,5 aylık ve çok iştahsız ne yapacağımı şaşırdım 9.5 kilo ayıyla orantılı anne sütüde alıyor günde 2-3 kere emziriyorum ama emzirmeyle nereye kadar ve çok hareketli bundan dolayı çok yoruluyo uykusu gelince dahada çok hareketli oluyor şimdi bişey öğrendi mama sandalyesinde ayağa kalkıyo bu şekilde hiç yediremiyorum önceden en azında onu bağlıyodum oraya bişiler yediriodum bu durumda hiç yediremiyorum biberonda almıyo zaten kafayı yemek üzereyim denemdiğim mama,muhallebi,çorba kalmadı nerdeysegünde bir iki öğün yiyo ama onuda oyunlarla çok uğraş vererek ben o uğraşada razıyım aman yesin.. ne yapmam lazım bana yardımcı olabilirmisinzzz i
aynen canım aynennn!
bizimle masaya oturtuyoruz önüne yemek koyuyorum yemekler yerde!
sonrada kalkmaya çalışıyor masadan
bende elinde yemeye alışsın diye sürekli birşeyler veriyorum ama yemiyor!
sinirlerim harap ama çok büyük sabırla oğluma yansıtmıyorum
dolup dolup ağlıyorum
etrafta bırak aç kalsın yer diyenlere de çok kızıyorum
ben üstelemezsem günlerce aç kalıyor
canım sana bol sabır,yavruna da iştah diliyorum
benimde 11 aylık oğlum var çok iştahsız 10 kilo sadece biberon mamasıyla bu kilolyu alıyor
sabahları kahvaltısını yapıyor ve sonrası yok
havuç tohumunu denedim 1 hafta gerçekten işe yaradı kendi kendine yemeye başladı ama sadece et türü şeyleri kaşıkla asla bişi yemiyo ve sırf katı beslenincede kabız oluyor
iştah şurubu almayı düşünüyorum
öncelikle iştahsız çocuk annelerine bol sabır diliyorum......
oğlum 17 aylık ve çok iştahsız !
yemek yedirme çabalarım ya egenin ağlamasıyla yada benim ağlamamla son buluyor
çok şükür sağlığımız yerinde ama çok zayıf
kilomuz 8.900 boyumuz 78
gelişimi için önemli olan gıdaları nasıl yedirmem gerekiyor şaşırmış durumdayım
çoğu zaman yüksek bir yastığa yatırarak yedirdiğim bile oluyor
mama sandalyesinden kurtulmak için çığlıklar atıyor yada kaşığı gördüğü an elimi ittiriyor
çok sabırlı olmama rağmen sinirlerimin yıprandığını farkediyorum
istedim ki benimle aynı durumda olan annelerle neler yapabiliriz yazışalım
aklımıza gelmemiş tarifler belki işimizi kolaylaştırır:)))
arkadaşlar allah aşkına yardım edin delircem artık bu çocuklar nasıl aç duruyor yaa.hiç birşey yedireiyorum yardım edin ilaç ot ne olursa lütfen yemeyince gıdada alamıyor sonra çok çabuk hasta oluyor lütfen yardımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?