Merhaba arkadaslar..
Bende sizinle ayni durumdayim,malesef cok zor ...
Evet benimde oglum yemiyor..
Su anda 10. ayi bitiriyor, kilosu 9,700 ama son bir aydir yemek olarak hicbir sey yediremiyorum diyebilirim ,hele iki haftadir kasigi gorunce elime vurarak ,agliyor ,ne yapacagimi sasirdim ,cesit cesit yemekler ,meyvalar yapip onune koydugum halde eger cok acsa bir kac kasik yiyip sonrada gene elinin tesi ile vuruyor...
Yemek yedirmek icin onunde bir takla atmadigim kaliyor ,oyuncaklar veriyorum ,konusuyorum ,sarki soyluyorum ,hatta kafama pecete bile koyup dans ediyorum..
![KK33 :33: :33:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk33.gif)
Yani biri beni gorse bu kadin gercekden kafayi yemis diyecek herhalde...
![KK35 :35: :35:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk35.gif)
son zamanlarda ne oyuncak ,ne dans ,ne sarki hicbiri fayda etmiyor ..
Hadi dis cikariyor istahsiz olur diyorum ,kendi haline birakiyorum ,zorlamiyorum ,acikinca mecbur yer diyorum ,ama aclikdan agliyor ,genede onune yemek gelince yemiyor...
Biberon mamasi veriyorum onu bile 100 cc zor iciyor,doktora goturuyorum ,doktor hicbirseyi yok diyor ,cildiracagim ..
Zaten bu ulkede istedigim birseyi bulmak cok zor ,doktorda ne vitamin veriyor ,nede baska birsey ,burada bebeklere hic bir sey verilmiyor ..
En sonunda oturup agliyorum ,kiyamiyorum ,bu cagda immum sisteminin guclenmesi icin her turlu besine cok ihtiyaclari var ,nasil olacak , nasil yapacagim ,bilemiyorum ...?
Resmen savas veriyorum..
Bir anne icin bu durum nekadar zormus ,allah hepimize sabir ,bebeklerimizede istah versin...
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)