benimde oglum ayni vaziyette cok zayif ve istahsiz ,17 aylik 8 kilocuk 78cmcik .bende hep oyalayarak kandirarak yedirmeye calisiyorum doktorumuz begenmiyor bilgisayari acmadan yedirin diyor alismasin diye,iyide denedik o zamanda ogun bisey yemiyor ac yatiyor resmen cocuk diet yapiyor ya,doktorlarda sorun yok diyor her seyi arasdirildi normal gözukuyor,simdide ikinciye hamileyiim simdiden korku sardi beni iknincide ayni sekilde kilosu dusuk ve istahsiz bir bebek olursa diyekarnimdayken iyi besleyim bari die butun vitaminli besinlerden aliyorum bakalim insallah ikincisi istahli ve kilolu bir cocuk olur basda sahlikli olur insallah:Saruboceq:
benim de iştahsız bir bebeğim var maalesef..
hele yazın tamamiyle gitti iştahı...yalnızca süt ile duruyordu..
balık yağı ve multivitamine başladım, takviye olsun en azından diye düşünerek..
şuruplar işe yaradı mı bilemiyorum ama şuruba başladık başlayalı ve sıcakların da azalması ile az da olsa öğününü yiyor..ara öğün olarak; eline meyva, kek, poğaça verirsem biraz yer, bırakır..
ısrar etmiyorum hiç, zorlayınca çok ağlıyor ve direniyor..büyüdükçe zorlaşıyor yemek yedirme işi..doydum, yemiycem diyip kalkıyor küçük hanım...
ayrıca sofrada ailece birlikte yemek bir nebze de olsa işe yarıyor...bizim yediklerimizden istiyor, tadına bakıyor en azından :)
tüm yavrular sağlıkla büyüsünler inşaAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?