umarım iştahı düzelirde biraz rahat edersinizoğlum hala çok iştahsız... beş yaşında 16 kilo boyu da 113 cm... küçükkken balkona çıkartırdım o etrafa bakarken çaktırmadan yedirirdim ya da bilgisayarı açardım... bir kase çorbayı bile bitirmez yerse bir yada iki köfte yer... neyse ki öğretmenlerinden çekindiği için okulda yiyor bugün okulu başladı iştahı biraz düzene girer artık
arkadaşımdan duymuştum arı poleniniBenim kızım henüz 13 aylık oda iştahsız (dı)Şimdi çok şükür maşallah diyim iyi sayılır. Geçen ay Arısütü-bal-polen karışımı aldım çocuklar için olanından. 2 günde bir 1 çay kaşığı kadar sabah aç karnına veriyorum. Faydasını görmeye başladım. İştahsız bebek gerçekten çok zor. Birde ben çabuk sinirlenen bi yapıya sahibim, düşünün halimi. Sinirlerim harap olmuştu... Ama yine de bi kaç kez dışında zorla yedirmedim. Şimdi önce istemiyor yemeyi sonra yemeye başlıyor ve böyle böyle bir kaseye yakın yiyor. Buna şükür.
8 aylık bebeğim bar 8 kilo iştahsız ve zayıf
ben çok araştırdım nasıl açarım iştahını diye havuç tohumu buldum 1 çay kaşığı havuç tohumunu 1 çay bardağı kaynamış suya atıyorum 10 dk demleyip tok karnına içiriyorum
faydası oluyor gerçektende tavsiye ederim
bide ben 2 saate 1 yediriyordum şimdi 3 saate çıkardım bu şekilde daha iyi yiyor çünkü acıkıyor
benimde 11 aylık oğlum var çok iştahsız 10 kilo sadece biberon mamasıyla bu kilolyu alıyor
sabahları kahvaltısını yapıyor ve sonrası yok
havuç tohumunu denedim 1 hafta gerçekten işe yaradı kendi kendine yemeye başladı ama sadece et türü şeyleri kaşıkla asla bişi yemiyo ve sırf katı beslenincede kabız oluyor
iştah şurubu almayı düşünüyorum
arkadaşımdan duymuştum arı polenini
peki aktardan mı aldınız?
dr.unuza danıştınız mı?
bende bir ara düşünmüştüm ama zararı olur mu diye almamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?