arkadaşlar kızım 1 yaşında ve o kadar az şey yiyorki ve kızımda kaşık fobisimidir nedir kesinlikle kaşıkla yemiyor zorlamadım sıcak versem ağlardıki çok dikkat ediyorum rengarenk silikon kaşıkları var yinede uzun süredir kaşık almıyor herşey elimle o yüzden hiç çorba yediremiyorum inanın çorbaların tanelerini şehriye buğday pirinç kıyma elimle taze fasulye yemeği elimle o kadar zorlanıyorumki makarna mantı ikiside sade pilav yemek istiyor o yüzden de hep kabız kayısıda elimle kompostosunu içmiyor iştahsız bebeklere uygulayıp işinize yarayan fikirlerinizi paylaşmak istiyorum ben de söylim kızım kaşık almadığı için tarhana çorbasını bardakta içirdim 2.3 yudum içti gerçi ama bide oyuncağını yıkadım renkli küp içine üzüm taneleri koydum yedi bide sofrada avcumun içine küçük parçalar koyuyorum köfte ekmek gibi ordan alıp kendi yemeğe çalışıyor gerçi yine 1.2 lokma belki sizinde böyle fikirleriniz vardır bide patates püresi çok seviyor haşlayıp içine bol kaşar süt ve tereyağ koyuyorum peynir yesin diye bide kızım kan damlasını çok severdi ferrum artık doktorumuz verme dedi şişesine pekmez doldurdum yine damla gibi vericektim ama 2 seferden sonra anladı içmiyor bide benim kızım mama sandalyesinde değilde normal sandalyede oturup yemeği seviyor büyüdü sanki bide yer sofrası boyuna göreya bayılıyor gerçi bi müddet sonra sıkılıp üstüne çıkıp oturmak istiyor arkadaşlar kaşık konusunda ne yapmalıyım bide o bana yedirmeye çalışırdı o sırada ben onun ağzına verirdim şimdi oruçda tutuyorum sürekli ağzıma vermek istiyor kendi eliyle kaşık tutmayı çok seviyor ben verince yemiyor tekrar değişik kaşıklar alcam