- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
.Baktırmadım bakan dr degerlerin çok düşük değil deyip ilaç yazmadan gönderdi
Ailede şeker varsa özellikle baktir insülin direncine canım.Yedikçe yeme isteği bundan kaynaklı çoğunlukla..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Baktırmadım bakan dr degerlerin çok düşük değil deyip ilaç yazmadan gönderdi
Duygusal açlık oldugundan emin değilim
Sizin yaş grubunuz sanırım genç ben 46 yaşındayım :)
Malesef var halalarım da amcamda var.
Ailede şeker varsa özellikle baktir insülin direncine canım.Yedikçe yeme isteği bundan kaynaklı çoğunlukla..
:)) diyete başladığında haber ver denerim bendeİnsülin direnci var bende. Duygusal açlıkla benzerler fakat insülin direnci daha kolay kırılır.
Ben de 18 lige can kiz değilim canım ya. Yaa değil de dönem dönem motivasyon değişiyor. Agustostan bu yana 14 kilo verdim. Ara vere vere gidiyorum. Acelesi yok.
21 Subat diye düşünüyorum mayısa kadar. 20 ocaktan beri fena yiyorum. 10 kilo fazlam vardı. Tartilmaya korkuyorum. . Sizin kac kilo?:)) diyete başladığında haber ver denerim bende
Tırsacak bisey yok canım orası seni dizginliyor ve sen bile inanamıyorsun ben hayatta diyet yapamam baskı altına giremem diyordum ama bir kere kafaya koyunca hepsi oluyor herşeyin olması şart değil sen balık yapsan yanına bir soğan domates dogramiyormusun bu salata işte mesela yada bir elma bu meyve hepimiz full dolu dolapla takımda değiliz kiTakımlara baktım ama tırsttım biraz bu menü olmamış şu eksik olmuş vs bilmem bir denemek lazım
Anladım canımTırsacak bisey yok canım orası seni dizginliyor ve sen bile inanamıyorsun ben hayatta diyet yapamam baskı altına giremem diyordum ama bir kere kafaya koyunca hepsi oluyor herşeyin olması şart değil sen balık yapsan yanına bir soğan domates dogramiyormusun bu salata işte mesela yada bir elma bu meyve hepimiz full dolu dolapla takımda değiliz ki