Takımlara baktım ama tırsttım biraz bu menü olmamış şu eksik olmuş vs bilmem bir denemek lazımZayıflama takımları var burada. Onlara bak istersen. @tuzsuz_ruh yardımcı olabilir sana. Ben tam.bilmiyorum işleyişi
Benim düzenli alışveriş yapma şansım yok menüleri inceledim balık bol yeşillik meyve et bunları her zaman bulamıyorum biri olursa diğeri olmuyor kuru yemiş vs de aynı bilmiyorum belki cesaretim yok baskı altında hissetmek istemiyorumBende takımlara girmeye cesaret edemiyorum :)))) ama senin yaşın çok genç korkma yaparsın katıl pişman olmazsın bence yol gösterip destek olurlar ben menopoz stresindeyim o yüzden nerden başlıyım bilmiyorumama tavsiyem hemen katıl bir gruba
Olabilir hep kaçtım içime attım sorunlarıTahminim duygusal açlık hissediyorsun. Bu aralar ben de stresliyim. Bir konu açtım hatta. Duygusal açlığın çok çaresi yok. Eğer bulursam sana yazarım.
Evde bulundurmayacaksin desem ertesi gün saldirabilirsin. Bazı günler daha stresli üzgün olabiliyoruz. Kafeinliyi kafeinsiz iceceklere çevirebilirsin. Stresli olduğum zaman ise yaramıyor bunlar ama bu geçici bir dönem deyip geçiyorum şimdilik.Olabilir hep kaçtım içime attım sorunları
Eşim getiriyor eve ben genelde o Reyona hiç geçmiyorumEvde bulundurmayacaksin desem ertesi gün saldirabilirsin. Bazı günler daha stresli üzgün olabiliyoruz. Kafeinliyi kafeinsiz iceceklere çevirebilirsin. Stresli olduğum zaman ise yaramıyor bunlar ama bu geçici bir dönem deyip geçiyorum şimdilik.
Diyorum eğer çizgiyi gectiysen sen gidip alırsın. 21 şubata kadar izin verdim kendime. Sonra diyet yarismam var. Sıkı bi şekilde devam edicem.Eşim getiriyor eve ben genelde o Reyona hiç geçmiyorum
Güzelmiş tavsiyeler kerevz hiç yemedim yoğurt da çok az tüketiyorum tamamen değişmem lazımBen proteine ağırlık verdim sabah yumurta lor peyniri başta olmak üzere kahvaltı öğlen akşam ayran ve evde pişenlerden örneğin bir kase çorba 4 kaşık kurufasulye turşu yedim bu akşam bir dilim ekmekle yemek sorun değil ama hep birşeyler atıştırmak istiyorum kuruyemiş olur meyve olur bisküviii süper olur ama irademi bu kısımda zorluyorum kabak çekirdeği yiyorum Yeşilçay içiyorum çok krizlerde yoğurt içine kuru meyve kuruyemiş doğrayıp tarçın atıp yiyorum eğer bisküvi birtane alırsam paket paket yerim :)) duramıyorum midem ağrıyana kadar yerim o yüzden başlamıyorum( yoğurt al eline tuzlu istersen salatalık doğra baharat at ye tatlı istersen kuru meyve hurma vs koy tarçın at ye en büyük yardımcım yoğurt iştah krizlerinde yoğurtlu kereviz salatası havuç veya kabak salatası vs yap dolapta tut acıktıkça veya bişeyler yemek istediğinde bari kalorisi düşük olur :) tabiki takım arkadaşları çok daha iyi tavsiyelerde bulunur bunlar bir oburdan iştah dizginleme tavsiyeleri :)))
Diyorum eğer çizgiyi gectiysen sen gidip alırsın. 21 şubata kadar izin verdim kendime. Sonra diyet yarismam var. Sıkı bi şekilde devam edicem.
İştahını nasıl kapatıyor sun herhangi bir çay veya kür var mı ?Diyorum eğer çizgiyi gectiysen sen gidip alırsın. 21 şubata kadar izin verdim kendime. Sonra diyet yarismam var. Sıkı bi şekilde devam edicem.
Yoğurt süper tahıllı gevrekler Eti lifalif falan alıyorum katıyorum yoğurtla mis :))Güzelmiş tavsiyeler kerevz hiç yemedim yoğurt da çok az tüketiyorum tamamen değişmem lazım
Siz de gelin yarismaya. Bizimki bireysel ama her gün katılım şart ve tartı resmi.Bende de duygusal açlık var psikolojik destek almayı bile düşünüyorum bu konuda(
Canım fiziksel açlık olsa bir sürü yol gösteririm. Duygusal açlıkta bastiramazsin.İştahını nasıl kapatıyor sun herhangi bir çay veya kür var mı ?
Baktırmadım bakan dr degerlerin çok düşük değil deyip ilaç yazmadan gönderdiİnsülin direncine baktirdin mi canım?O sebep olabilir
Duygusal açlık oldugundan emin değilimSiz de gelin yarismaya. Bizimki bireysel ama her gün katılım şart ve tartı resmi.
Canım fiziksel açlık olsa bir sürü yol gösteririm. Duygusal açlıkta bastiramazsin.
Sizin yaş grubunuz sanırım genç ben 46 yaşındayım :)Siz de gelin yarismaya. Bizimki bireysel ama her gün katılım şart ve tartı resmi.
Canım fiziksel açlık olsa bir sürü yol gösteririm. Duygusal açlıkta bastiramazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?