• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İştah kesmek için önerileriniz?

Sarisinmelekk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
3.227
5.556
158
Merhaba.

Öncelıkle burda mı sormam gerek bilmiyorum.

Bayanlar yardım edin
1 ayin içinde 5 kg aldım .

Oyle iştahlıyım ki anatamam
Oyle çok yemeye başladim ki yemek yiyorum 15/20 dk sobra yine aç hisediyorum.
Her 30 dk arasi yemeye başladim yemek yemesemde abur cubur yemeye başlıyorum.
Bazen gece uykudan kalkıp yiyorum, bazen de sabah gozumu açtığım an kendimi çok acıkmış hisediyorum .
Su içemiyorum nedense günde 1 bardak içerim ve ya hiç içmem .
Su ihtiyacımı da asitli içeceklerle gideriyorum :-( iştahimi nasil keserim suyu nasil içebilirim ? Şimdiden teşekurler

Oncelikle bol bol su icmeye alisin derim.
Cok istahli biri degilim ama abur cubur tatli surekli yerim. Ben de bundan nasil vazgecerim bunun yolunu ariyorum :)
Bu ara stresli bir donem yasiyorsaniz ondan olabilir yemeginizi yavas yiyin cabuk doyarsiniz.

Oncelikle bol bol su icmeye alisin derim.
Cok istahli biri degilim ama abur cubur tatli surekli yerim. Ben de bundan nasil vazgecerim bunun yolunu ariyorum :)
Bu ara stresli bir donem yasiyorsaniz ondan olabilir yemeginizi yavas yiyin cabuk doyarsiniz.

Zaten yavaş yiyorum
Abur cubura ve çikolataya aşiğim.
Ben stresli ve piskolojim bozukken çok yerim.
Ama şimdi hic bir sorunum yok mutluyum
Neden bukadar çok yemeye başladım bilmiyorum her gün kendime diyorum ki yemiyceksin bol su içeceksin suyu içmek için aliyorum yanimda gezdiriyorum icmiyorum tadini sevmiyorum nedense içemiyorum ve şimdi boyle kendime söz geçiremediğim için kilo aldiğim için çok mutsuz hisediyorum aynaya dahi bakmak istemiyorum

Zaten yavaş yiyorum
Abur cubura ve çikolataya aşiğim.
Ben stresli ve piskolojim bozukken çok yerim.
Ama şimdi hic bir sorunum yok mutluyum
Neden bukadar çok yemeye başladım bilmiyorum her gün kendime diyorum ki yemiyceksin bol su içeceksin suyu içmek için aliyorum yanimda gezdiriyorum icmiyorum tadini sevmiyorum nedense içemiyorum ve şimdi boyle kendime söz geçiremediğim için kilo aldiğim için çok mutsuz hisediyorum aynaya dahi bakmak istemiyorum

Sabahlari kahvaltidan once ac karninaza oda sicakliginda su icerek gune baslayin. Her yemekten yarim saat once su icin.
Abur cuburdan vazgecme taktigi bulursaniz bana da soyleyin olur mu:)))

Sabahlari kahvaltidan once ac karninaza oda sicakliginda su icerek gune baslayin. Her yemekten yarim saat once su icin.
Abur cuburdan vazgecme taktigi bulursaniz bana da soyleyin olur mu:)))
Ah bulsam once kendim uygularim da malesef 1 sat once oyle cikolata yedim ki patlayacakmış gibi hisediyorum artik ama kendimi yemekten alamiyorum açlik giderme degilde alişkanlik haline geldi galiba :(

Ben de aynı sizin gibiydim kilo aldığım gözüme battikca diyete başlayıp bir tatlı hamur işi vs denk gelince asla kendimi tutmaz yerdim. Diyet yalan olurdu tabi. Bı sure sonra daha fazla kilo alıp kendimi çok çirkin bulunca, 1 kg daha alacak yerimin olmadığı yüzüme tokat gibi vurunca mecbur kararlı olmam gerekti. Yani bence siz henüz Max seviyeye gelmediğinizi düşünüyosunuz :) yoksa başka çare kalmıyor, çok zorlanıyorum iştah konusunda ama mecburum, hedef coook daha fazla uzaklaşmadan bu işi halletmem lazım, ideal kilo çok gerilerde kalınca insan tam kararlı olamıyor herhalde, o noktaya gelmeyi beklemeyin, tek çare kararlı olmak, o zaman doğru beslenmeyi araştırıp öğreniyorsunuz mecburen

asitli içecekleri azalt daha sonra abur cuburları kiler varsa evde oraya kilitle anahtarı uzak bi yere koy ki bi süre sonra üşen kim alcak diye bırakırsın. şahsen ben öyle yaptım zaten eve asitli içecek almayız. suyu da sabah uyandığında iç yanında şişe taşı aklına gelir :D

Su her zaman yanimda taşıyorum ama malesef suyu da yanimda gezdirip eve döndürüyorum
Abur cubur 2 gundur yemiyorum asiti de içmiyorum yemeği de kisitladim yeşil çay içmeye başladim inşallah kilo veririm ama kabızlik oldu şimdi

Su her zaman yanimda taşıyorum ama malesef suyu da yanimda gezdirip eve döndürüyorum
Abur cubur 2 gundur yemiyorum asiti de içmiyorum yemeği de kisitladim yeşil çay içmeye başladim inşallah kilo veririm ama kabızlik oldu şimdi
Birde kış ayları cok aranıyor abur cubur hamur işleri.bende dikkat etmeye calisiorm sabahlari limonlu su iciorm sc karnina.sonra spor yapiorm kahvaltidan önce daha snra kahvalti yapiorm tatli cnm cektigi zaman elmayi pure yapip uzerine tarcin ekiorm yada glutensiz undan birseyler yapabilirsin en aza indrmek icin suanki yaptklatm bunlar spor yapinca ister istemez susuorsun.suyu da 3 lt icmeye caliisorm ölçü yaptm ona gore iciorm birde koca bardak yesil cay yads 5 i bir yerde çayı
Birde tahlil yaptırın olurmu troidlere şekere filan bakilsin ve hamile deilsiniz deilmi hani abur cubur cekmek kabizlik bunlar belirti olabilior blmiodm evlimisiniz de hepsini saydim suan.ihtimalleri bnm basima geldi 2 yil önce hamileymisim kabiz oldum durmadan kötüydü surpriz oldu birde.onun dışında sorunun azalir bunlsrinyaparsan ama biliorm zor

Birde kış ayları cok aranıyor abur cubur hamur işleri.bende dikkat etmeye calisiorm sabahlari limonlu su iciorm sc karnina.sonra spor yapiorm kahvaltidan önce daha snra kahvalti yapiorm tatli cnm cektigi zaman elmayi pure yapip uzerine tarcin ekiorm yada glutensiz undan birseyler yapabilirsin en aza indrmek icin suanki yaptklatm bunlar spor yapinca ister istemez susuorsun.suyu da 3 lt icmeye caliisorm ölçü yaptm ona gore iciorm birde koca bardak yesil cay yads 5 i bir yerde çayı
Birde tahlil yaptırın olurmu troidlere şekere filan bakilsin ve hamile deilsiniz deilmi hani abur cubur cekmek kabizlik bunlar belirti olabilior blmiodm evlimisiniz de hepsini saydim suan.ihtimalleri bnm basima geldi 2 yil önce hamileymisim kabiz oldum durmadan kötüydü surpriz oldu birde.onun dışında sorunun azalir bunlsrinyaparsan ama biliorm zor
Sagol cnm bunlari deniycegim ama spor yapma şansım yok .
Hamilemiyim bilmiyorum adetim 3 gun gecikti test aldım yarn sabah yapacagim
Kabizlik ta var gogsum cok şisti uclari acayip sizliyor bel agrisi var bi de ayaklarim çok üşüyor arada bi adet olacak mis gibi de agrım var .

Sagol cnm bunlari deniycegim ama spor yapma şansım yok .
Hamilemiyim bilmiyorum adetim 3 gun gecikti test aldım yarn sabah yapacagim
Kabizlik ta var gogsum cok şisti uclari acayip sizliyor bel agrisi var bi de ayaklarim çok üşüyor arada bi adet olacak mis gibi de agrım var .
Hee beimde adetimde gecikmeler oldu madina doguma gittim hormon testi yapti troidlerm yavas calisior die adetim gelmiormus nerden nereye bak.adetin daha 3 gun gecikmis ama erken glb test icin 7 gun filan gecikirse bir daha yap.kan tahlili onemli orda nasil olsa çıkar.inş birseyin cikmaz saglikli bir sekilde kilo verirsin troidle alakali sorunumu ben daha yeni yaşadım yuksek cikti biraz arastirdim kilo vermeyi de engelliormus nasil sinir oldum anlatamam allah korusun umarim sende oyle olmaz ins seninn sadece beslenmeyle alakalidir

Hee beimde adetimde gecikmeler oldu madina doguma gittim hormon testi yapti troidlerm yavas calisior die adetim gelmiormus nerden nereye bak.adetin daha 3 gun gecikmis ama erken glb test icin 7 gun filan gecikirse bir daha yap.kan tahlili onemli orda nasil olsa çıkar.inş birseyin cikmaz saglikli bir sekilde kilo verirsin troidle alakali sorunumu ben daha yeni yaşadım yuksek cikti biraz arastirdim kilo vermeyi de engelliormus nasil sinir oldum anlatamam allah korusun umarim sende oyle olmaz ins seninn sadece beslenmeyle alakalidir
Bügüne kadar hiç geçikme olmadi hep zamanını bildi.
Ilk defa gecikiyor 1 gün bile gecikmişligi olmadi erken gebelik testi aldim 4 gün sonra diyo yarn yapacağim.
O zamanda çikmazsa ve adetim gelmezse hemn doktora koşacağim

Bügüne kadar hiç geçikme olmadi hep zamanını bildi.
Ilk defa gecikiyor 1 gün bile gecikmişligi olmadi erken gebelik testi aldim 4 gün sonra diyo yarn yapacağim.
O zamanda çikmazsa ve adetim gelmezse hemn doktora koşacağim
Tamamdir allah hayirlisini versin hersaman sana.banada hber ver mrk ettim şimdi

Bence ilk asama seker ve insulin direnci komtrolu yaptirin. Bende bir ara dediginiz gibiydim. Karnim doysa gozum doymuyordu gozum doysa karnim :). Insulin direnci yukselmis o yuzden boyle olmus .

Back