• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iştah atakları

merhaba arkadaşlar bebeğim 4.5 aylık oldu ama ben hala doğum kilomdan tek gram veremedim hatta aldım biraz.. üstüne üstlük akşam yemeğinden sonra tatlı krizim tutuyor gözüm dönüyor ne yiyeceğimi şaşırıyorum.. bu akşam özellikle hiçbişey almadım yememek için ama son 15 dkdır mutfakta dört dönüyorum en sonunda ballı süt yaptım onu içtim şimdi daha iyiyim ama böyle giderse kilo vermek hayal..
siz nasıl kontrol ediyorsunuz iştahınızı?
ve böyle durumlarda yediğiniz iştahınızı bastıran bişey, bir tarif var mı?
tam konuya bir bakis atayim dedim sanki ben yazmisim bugun eve tatli bir sey almadim o kadarkki canim tatli cekti gidip bal kasikladim

ya tamam da şimdi konuylane alakası var biz burda ne diyoruz siz ne diyorsunuz kardeşim.. :37: ağız tadıyla bi şişko muhabbeti yapamicakmıyız.. siz ayrı konu açın canım bizi kilolarımızla baş başabırakın :30: :60:

:1::1::1::1:

tam konuya bir bakis atayim dedim sanki ben yazmisim bugun eve tatli bir sey almadim o kadarkki canim tatli cekti gidip bal kasikladim

:1::1::1::1:

okadar iyi anlıyorum seni insanın resmen gözü dönüyor.. benden yaklaşık 6 ay önce doğum yapmış bir arkadaşım var.. o anlatırdı inanmazdım gerçekten karşı koyulmaz bişey.. bugün bi kurabiye yaptım özellikle düşük kalorili şekersiz (pekmezli) ve doyurucu isteyene tarifini verebilirim akşam atıştırmalığı olarak süper.

emzirmeden dolayı bendede oluyor aynı durum ara sıra... hatta gece emzirdikten sonra bile gözüm dönüyor...
hamileliktede 25 kilo almıştım :26:
Allahtan 20 si gitti, 5 kilom kaldı... bebeğim 4 aylık olacak bikaç gün sonra... tabi 20 nin yarısı zaten doğumda gitmişti ama olsun buna da şükür...

tatlı krizlerine gelince canım; bende son günlerde keşfettim bu yöntemi kuru kayısı yiyorum bir veya iki tane... acayip bastırıyor krizi... hem de meyve yerine sayabilirsin onu...

emzirmeden dolayı bendede oluyor aynı durum ara sıra... hatta gece emzirdikten sonra bile gözüm dönüyor...
hamileliktede 25 kilo almıştım :26:
Allahtan 20 si gitti, 5 kilom kaldı... bebeğim 4 aylık olacak bikaç gün sonra... tabi 20 nin yarısı zaten doğumda gitmişti ama olsun buna da şükür...

tatlı krizlerine gelince canım; bende son günlerde keşfettim bu yöntemi kuru kayısı yiyorum bir veya iki tane... acayip bastırıyor krizi... hem de meyve yerine sayabilirsin onu...

Güzel fikir umarım işe yarar, deneyeceğim.

evet fikir güzel ama ben kayısı yiyemiyorum :( tüylerinden huylanıyorum. ayrıca 2 kayısıyla midem doysa da gözüm doyarmı onu bilemiyorum :78: belki onun yerine kuru üzüm de yiyebilirim.. sonuçta o da meyve..

evet fikir güzel ama ben kayısı yiyemiyorum :( tüylerinden huylanıyorum. ayrıca 2 kayısıyla midem doysa da gözüm doyarmı onu bilemiyorum :78: belki onun yerine kuru üzüm de yiyebilirim.. sonuçta o da meyve..

Biran boy boy şeftaliler geldi gözümün önüne.. Al benden de o kadar dokunamam bile.. Kurularında tüy yok ama diğer tatlılara göre iştah kesiyor inan, denedim dört beş tane filan tıkıyor.. Tabi sen bilirsin yine de.. Bende ne kadar süre idare ederim kuru kayısılarla bilemiyorum ama devam edeceğim bakalım.

Son düzenleme:
kuru kayısı dedinizde aklıma geldi..ben üzüm ve kayısıdan koca bir tencere komposto yapardım şekersiz..elma falanda katardım.tarçın koyardım kabuk tarçınlarda.

acıktıkça içerdim hem sıvı aldığım için sütüm olurdu
hemde meyvelerini kaşıkla yerdim.biraz bastırırdı.tarçının iştah kapatmada etkisi büyük isterseniz deneyin.

kuru kayısı dedinizde aklıma geldi..ben üzüm ve kayısıdan koca bir tencere komposto yapardım şekersiz..elma falanda katardım.tarçın koyardım kabuk tarçınlarda.

acıktıkça içerdim hem sıvı aldığım için sütüm olurdu
hemde meyvelerini kaşıkla yerdim.biraz bastırırdı.tarçının iştah kapatmada etkisi büyük isterseniz deneyin.

tsk ler aklima yatti denicem tarcinli oralet alayim buda ise yararmi sizce

Back