Düğün ist-maltepe yakamoz düğün salonunda EVLENEN varmııı ?

cagla7

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
27
0
16
İstanbul
2013/eylül de düğünümüz var ve maltepe salon yakomoz u tuttuk.mekan olarak gerçekten çok şık bir yer görünüyor acaba eğlencesi vs.özellikleri nasıl daha önce giden varmı?

ben evlendiiiim 2010 haziranda düğünümüz orda oldu nikahı da düğünde yapmıştık ve mükemmel geçti, tekrar evlensem orda evlenirim yani eğlence açısından güzeldi hiçbir sorun olmadı, başka salonlarda garsonlar her şeye bahşiş alıyormuş burda öyle bir şey olmadı, senin istediğin tarzda zaten müzik çalarlar, ayrıca bağdat caddesindeki aşkın kuaför salonuyla anlaşmalıydı gitmekte çok tereddüt ettim ama iyi ki oraya da gitmişim tahmin edemeyeceğim kadar güzel oldu saçım ve makyajım, soracağın bir şey varsa cevaplarım yine

ayy çok teşekkür ederim bizimde nikah düğün bir arada olacak inş. en mutlu günümüz güzel geçer.ben avrupa yakasında oturduğum için kuaförünü kullanamayacağım malesef nişanımızda bahşiş olayından illallah etmiştik neyseki burda öle değilmiş sevindim yani :)

salon bizim akrabalara uzak kaldığı için ailem istememişti kimse gelmez diye ama yanıldılar:) sonradan iyi ki burayı tutmuşsunuz dediler yani. mutluluklar dilerim şimdiden, siz hangi salonu tuttunuz? biz 1. salonu tutmuştuk

Merhaba, ben de bu salonu tutmayı düşünüyorum ama kararsızım. İyi olduğuna dair güzel şeyler okudum ama içimde bir tereddüt var. Servis kalitesi nasıl? pist geniş mi acaba bilginiz var mı?

Merhaba, ben de bu salonu tutmayı düşünüyorum ama kararsızım. İyi olduğuna dair güzel şeyler okudum ama içimde bir tereddüt var. Servis kalitesi nasıl? pist geniş mi acaba bilginiz var mı?

evet canım yorumlar olumlu ama bilemiyorum birkaç kişide hiç memnun değil sakın tutma diyenler bile vardı ama biz artık 7 eylül e tuttuk :) yazarım düşüncelerimi...ama güzel bir organizasyonla istediğimiz gibi olacağını düşünüyorum..1 hafta öncesinde çağırıyolar çünki müziklerin provalarını yapacağız...hayırlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…