Bebek İkinci El İst. Avp yaka. İkea mama sandalyesi araniyor

yuppe

♥●★♣◆♥
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
1.324
783
248
Temiz uygun fiyatlı z.burnu civarı ikeà şu basit mama sandalyelerinden arıyorum.

bayrampaşa size yakın 49 tl civarı sandalye 19 tl gibide sanırım tepsisi.70 tl ye malolur.zaten burdan da verilecek fiyat hemen hemen aynı.ee kargosu para yatırma ücretinide hesaba katarsanız aynı kapıya çıkar.bende burda aradım zamanında ama dediğim rakamlara geldi bende gittim aldım ikea dan.sizde öyle yapın bence..

Bende mama sandalyesi var zaten ama ablamiz kiymete bindirdi biraz :)
Evet tepsisiyne bir 60 tl ikeada baktim zaten ben 35 tlye buldum az kullanılmış elden alicam zaten muhit belirttim kargoya da para verirsem sifirini alirim daha mantikli ..
35 tl lik ondan haber bekliyorum evde olduğu için ihtiyaç değil biraz keyfe girdiği için fazla para vermek istemediğim için burdan bakıyorum tabiki 50 tl falan isteyen var onlardan hayatta almam. Yinede ilgin için teşekkür ederim canim

İkeada toplam 60 tl bugun aldim
Bende sıfırını almaya karar verdim en ucuzu bile olsa kargo margosu sifirina denk geliyor Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…