ist.anadolu Libadiye Cd. Çocuk bakımına yardımcı olmak istiyorum,

zuhal17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
4
0
36
İstanbul
Merhaba,
K.Çamlıca/Libadiye caddesinde oturuyorum 37 yaşında evli bir bayanım,2 yetişkin çocuğum var,Çocuk bakıcısı olarak çalışmak istiyorum,
Hafta içinde çalışmak koşulu ile diğer şartları ve detayları konuşabiliriz,
Saygılar,

Son düzenleme:
Merhaba,
Ben acıbademde oturuyorum ve 7.5 aylık oğluma hafta içi 4 veya 5 gün sabah 8.30'dan akşam 6'ya kadar bakabilecek birisini arıyorum. Eğer henüz bir iş bulmadıysan ve ilgilenirsen görüşmek konuşmak isterim.

Sana özel mesaj atmak istedim ama olmadı, 100 tane mesaj göndermem gerekiyormuş öncesinde:-((

Merhaba,
özel mesaj sorununu bende aşamadım sanırım tek iletişim yolu burası şimdilik:)
çocuğunuzun bakımı dışında bir beklentiniz varmı?
4-5 günden kastınız nedir? sürekli değişken günlermi?
Selamlar,

O zaman şimdilik burayı kullanalım bizde) Ben aslında haftada 4 gün çalışıyorum (Bu dönem için perşembe günleri evdeyim, şubattan sonra değişebilir).. O yüzden perşembe günleri kendimde bakabilirim. Diğer beklentilerime gelince, aynı zamanda ev işlerinede yardımcı olacak birisini bulabilirsem tabiki benim için daha çok iyi olur. Eğer 5 gün çalışmak üzerine anlaşırsak o zamani perşembeleri zaten daha çok ev işine yardımcı olmasını isterim. Ama bu konu konuşulabilir. Sizin beklentileriniz neler ? Daha önce hiç dışarıda çocuk baktınız mı ? Ücret olarak aklınızdaki miktar nedir?
sevgiler

Yeniden Merhaba,
Öncelikle sizin merak ettiğiniz konuları aydınlığa kavuşturayım,Kendi çocuklarımın büyütülmesi ve yetiştirilmesi dışında bir deneyimim olmadı çocuk bakıcısı olarak hiç çalışmadım,ancak insan sevgisi olan şefkatli ve hijyen konularında hassas olan her anne bu konuda başarılı olabilir diye düşünüyorum,
Çocuk bakımı konusunda çalışma düşüncesi ile hareket etmiş olmama rağmen elimden geldiğince ev işleri konusunda'da yardımcı olabilirim boş kalan zamanlarda günlük işlerinizin yapılacağından emin olabilirsiniz, ancak genel temizlik konusunda destek olabileceğimi sanmıyorum,Aklımdaki rakam 1,000TL
Saygılar,

Merhaba,

Hijyen konusunda ve sevkatli olma konusunda haklisiniz..Ve bir anne olarak cocugumun guvenli ellerde olmasi tabiki cok onemli..Fakat dogruyu soylemek gerekirse' bizim icin 4 gunluk 1.000TL biraz fazla:-((

Iyi gunler

Son düzenleme:
Merhaba,
Nazik cevabınız için teşekkür ederim,Dilerim beklentilerinizi karşılayan doğru kişi ile çalışmak nasip olur:)
Bu vesile ile erkende olsa yeni yılın sağlık esenlik ve mutluluk dolu yarınlar getirmesini dilerim yeni yılınız kutlu olsun,
Saygı ve Sevgiler,
Zuhal...

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Bende sizin yeni yilinizi en icten dileklerimle kutlar, hersein gonlunuzce olmasini dilerim..Mutlu yillar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…